![]() |
Hasretinden Yoruldum |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Hasretinden YoruldumHASRETİNDEN YORULDUM ![]() Bir kez gelde gül yüzünü göreyim Dikil karşımda bakışında demleneyim Bahtım senin olsun muradıma ereyim Hasretinden yoruldum varlığını bileyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülümseyerek bir görünüver gözüme Bakışların yaksın beni can gelsin özüme Tercüman ol aşkı muhabbette sözüme Hasretinden yoruldum varlığını bileyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerden usandım dualarım gerçek olsun Benliğim her haliyle seni canda bulsun Ver yüreğini ebediyen bende kalsın Hasretinden yoruldum varlığını bileyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adım adım dolaşalım seninle her sokakta Yokluğunda yüzüm hergün biraz daha solmakta Gülüm bak bu günde akşam olmakta Hasretinden yoruldum varlığını bileyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umudu dağıtsın her yere selamım Mutluluğu anlatsın herkese kelamım Seni merak olmasın bu defa meramım Hasretinden yoruldum varlığını bileyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gel ki gönül bahçemde gülüm açtı diyeyim Bu ömür sana amade başkasını nasıl seveyim Yarınlarımda sen ol ayrılık nedir bilmeyeyim Hasretinden yoruldum varlığını bileyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönlümde bahar olsun artık her mevsim Göçüp gitmeyim Dünya'dan almadan hevesim Şükür ile çağlasın hayra yönelsin nefesim Hasretinden yoruldum varlığını bileyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Damla damla tadayım yüreğimde seni Doyumsuz güzelliğin alıp gitsin benden beni Kolların sarsın artık seni bekleyen şu bedeni Hasretinden yoruldum varlığını bileyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|