Kenan Doğulu |
|
|
#1 |
|
aksel
|
Kenan DoğuluAşk Kokusu Aşk tanrısıyla dans ettim dün Yeni bir can buldum kendi derdime Suç ortağı oldu serseri kalbime Bendeki bu değişim Hoşuma gitti tadı da güzel Dünyama girişin Hoşuma gitti şekli de güzel Sen benim başıma gelen en güzel şey Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyansın Birazda ruhum doysun Ne yarın umurumda ne de dün Hadi gün bu gün Elimizde kalan bi tek aşk Geçici bu ün Bendeki bu değişim Hoşuma gitti tadı da güzel Dünyama girişin Hoşuma gitti şekli de güzel Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyansın Birazda ruhum doysun Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyansın Birazda ruhum doysun Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyansın Birazda ruhum doysun Aşk Oyunu ıslak sokağın kucağında bir ben ve çaresiz bir ben daha tuzlu saçlarım değiyor dudaklarıma aynı sen o tatlı ten sanki umrunda belkide onunla sevişiyor çılgınca yine de kalbim hep onunla sen benim masum biricik meleğim aşk oyunu buna derler güzelim seçmelisin birini bir şöyle bir böyle derken kaçırıp harcarsın sevgileri yeni aşk caydırır çoğu zaman aldatır gelen gideni aratır Aşk Tanrısı sen benim başıma gelen en güzel şeysin bu güne kadar sen benim canımı yakan en tatlı şeysin bu güne kadar gururlu,gizemli,asilll sevgilim ölene kadar sonuna kadar bitene kadar aşk tanrısıyla dans ettim dün seni bana anlattı hep kalp acısıyla dertleştik dün aklımda sen kalbimde sen sen benim başıma gelen en güzel şeysin bu güne kadar sen benim canımı yakan en tatlı şeysin bu güne kadar gizemli,gururlu,asilll meleğim sonuna kadar bitene kadar ölene kadar aşk tanrısıyla dans ettim yeni bir can buldum kendi derdime suç ortağı oldu serseri kalbime bendeki bu değşim hoşuma gitti tadıda güzel dünyama girişin hoşuma gitti şekilde güzel sen benim başı gelen en güzel şey aşk kokusu var havada aşk kokusu var aşk kokusu var havada aşk kokusu var tanrıma bin kere şürkrediyorum seni çok çok seviyorum hayatımın mucizesi tanrıma bin kere şükrediyorum seni çok çok seviyorum hayatımın hediyesi ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgar Bizim bayramı çocuklara devredeli Çok düşünür olduk Bizim tarih eskidikçe çok kasılır olduk MAM lazım dilimize laf geleli adam olduk sandık Es geçmeyi üvey bilince hep boyumuz uzar sandık İnsan biraz kendine zaman çalmalı Yoldan çıkıp biraz farkına varmalı E hayat kısa biraz daha tatmalı Prensipleri biraz bazen unutmalı Her yaşın bir güzelliği var En güzel çağımdayım Ya gelir geçersin hayatımdan Ya da gelir kalır Her günün bir güzelliği var En güzel anımdayım Ya gelir geçersin hayatımdan Ya da gelir kalır Bir gel yanıma istersen Tut elimi yeniden Bırak kararı rüzgâr versin Bir gel yanıma istersen Tut elimi yeniden Bırak kararı rüzgâr versin Bizim bayramı çocuklara devredeli Çok düşünür olduk Bizim tarih eskidikçe çok kasılır olduk MAM lazım dilimize laf geleli adam olduk sandık Es geçmeyi üvey bilince hep boyumuz uzar sandık İnsan biraz kendine zaman çalmalı Yoldan çıkıp biraz farkına varmalı E hayat kısa biraz daha tatmalı Prensipleri biraz bazen unutmalı Her yaşın bir güzelliği var En güzel çağımdayım Ya gelir geçersin hayatımdan Ya da gelir kalır Her günün bir güzelliği var En güzel anımdayım Ya gelir geçersin hayatımdan Ya da gelir kalır Bir gel yanıma istersen Tut elimi yeniden Bırak kararı rüzgâr versin Her yaşın bir güzelliği var En güzel çağımdayım Ya gelir geçersin hayatımdan Ya da gelir kalır Her günün bir güzelliği var En güzel anımdayım Ya gelir geçersin hayatımdan Ya da gelir kalır Bir gel yanıma istersen Tut elimi yeniden Bırak kararı rüzgâr versin Bir gel yanıma istersen Tut elimi yeniden Bırak kararı rüzgâr versin
|