|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fethullahçılara, kaptırdım, kocamı, oğlumu, vermeyeceğim |
![]() |
Kocamı Fethullahçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim! |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Kocamı Fethullahçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim!Leyla T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizi tanıyabilir miyiz? - Ben Leyla T ![]() ![]() Ne münasebetle ![]() ![]() ![]() - 24 yaşındayken, New York'ta yaşayan bir Türk ressama aşık oldum ![]() ![]() Çok mu yakışıklıydı, çok mu karizmatikti, çok mu şefkatliydi, çok mu varlıklıydı? Sizi kimse onun kadar sevmedi mi? Nedir? -Kafa olarak mükemmeldi ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen mi evlendiniz? -Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne alaka? -İşte sorun da bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz ne yaptınız? - Kendinizi benim yerime koyun, birlikte Soho'daki bütün barların altını üstüne getirdiğiniz adam, dünyanın en bohem adamı, Kuran'ı elinden düşürmüyor, 5 vakit namaz kılıyor ve "Allah için yapıyorum" diyor ![]() ![]() ![]() Sizden dini kurallarına uygun olarak yaşamanızı istedi mi? -Yok hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşları peki? Onlar ne dedi? -Acayip dalga geçtiler ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç zamandır aynı şekilde devam ediyor? -3 sene oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz tanıştınız mı? -Bir kısmıyla mecburen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl yani? -Forma veriyorlar, futbol oynattırıyorlar, yaz kamplarına götürüyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm bu hikayede sizi en çok rahatsız eden şey ne? -Bakın, benim kocam camiye gitseydi ve caminin hocasından böyle bir eğitim alsaydı ondan nefret etmezdim, onu suçlamazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okullarını gördünüz mü? -Hayır ama o okullara devam edenleri gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm bunları kocanıza anlatınca ne diyor? -"Sen zannediyorsun ki biz o toplantılarda, 'Vatan nasıl satılır?' diye konuşuyoruz, bunun planlarını yapıyoruz, alakası yok!" diyor, "Neden önyargılısın, neden onların kötü olduklarını düşünüyorsun?" Sonra vaaza başlıyor, "Fethullah Hocamız şöyle diyor, böyle diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evliliğiniz ne durumda? -Tabii ki vazo kırıldı, eskisi gibi değiliz ![]() ![]() Bütün bunları bir gazeteciye niye anlatıyorsunuz? -Çünkü bizi rahat bıraksınlar istiyorum! İnanılmaz organizasyonlar yapıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kocamı Fethullahçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim! |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Kocamı Fethullahçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim!kanım dondu resmen ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kocamı Fethullahçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim!Kadına bakar mısınız ya:) Eyvah! Eşimi uzaylılar kaçırdı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Kocamı Fethullahçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim!aklı baliğ bi müslüman kadın eşi bunları yapıyor die sevinirken şu kadın müsvettisinin anlattıklarını anlayabilmek akıl karı değil ![]() ![]() ![]() hani şöyle derinden bi ooff of dersin ya işte aynen öyle oooff off ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülrüba
|
![]() Cevap : Kocamı Fethullahçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim!Ne mutluki eşi doğru yolu görmüş inşallah kendide en kısazamanda hidayete erer doğru yolu görür ozaman anti depresanlara gerek kalmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
yagmur34
|
![]() Cevap : Kocamı Fethullahçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim!kadına bak ya Allah akıl fikir versin birazda iman ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Kocamı Fethullahçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim!fetullah hocanın yaptıkları tartılır ama benim amacım sadece bu yazıyı gönderirken dinden bu kadar korkulmaması gerektiği idi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|