09-05-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Chavin Sen Benim Meleğimsin Altın Kolye ve Seni Seviyorum Çünkü Aşk Mesajları 365 adet
Chavin Sen Benim Meleğimsin Altın Kolye ve Seni Seviyorum Çünkü Aşk Mesajları 365 adet
Chavin , Sen Benim Meleğimsin Altın-Gümüş Kolye ve "Seni seviyorum Çünkü" kavanozu ile beraber Zirkon taşlıdır Kolyenin üst kısmında bulunan halka ( Melek şapkası ) 8 ayar altındır Ürün 2,5 gr olup ; 0,30 gram 8 ayar altın bulunmakta olup , 2,2 gr 925 ayar gümüştür Ürün boyurları ; 40cm uzunluğunda zincir , kolye ucu 2,2cm-1,5cm dir Seni sevdiğimi hergün hatırlaman için ; Seni seviyorum çünkü ( 365 adet ) özel mesajı bu kavanozun içine koydum Özellikler ; 365 adet parlak kırmızı katlanabilir kalp şeklinde mesaj kartonları , mesaj kartonlarının bir tarafında "Seni seviyorum çünkü ; " diğer tarafında ise açıklaması mevcuttur Kavanoz 17 cm yüksekliğinde 11,5cm çapındadır Kavanoz ayrıca "Seni seviyorum" ve kalp kurdele ile bağlanmıştır ve kavanozun üzerinde minik kalpler yapıştırılmıştır Kavanozun dış ambalajı ise gene kalplerle süslü çok özel bir kutuda gönderilecektir
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Maden : Gümüş
- Maden Rengi : Çift Renk
- Taş - İnci Rengi : Beyaz
- Tema - Koleksiyonlar : Aşk
- Ürün - Model Tipi : Fantezi, Spor
- Yüzey - Taş Tipi : Parlak
- Diğer:
- Garanti Süresi (Ay) : 12
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 05 09 2012
149,90 TL
|
|
|