Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çalışır, hızlı, vista, windows

Windows Vista Nasıl Daha Hızlı Çalışır?

Eski 04-14-2009   #1
yesimciwciw

Windows Vista Nasıl Daha Hızlı Çalışır?

WİNDOWS VİSTA NASIL DAHA HIZLI ÇALIŞIR?

Windows Vista işletim sistemim yavaş mı çalışıyor diyorsunuz? Vista üzerindeki bazı servis ve özelliklerinden ödün vererek sisteminizi hızlandırabilirsiniz

Vista işletim sistemini hızlandırmanın birinci yolu takas dosyasının yerini değiştirmekten geçiyor İşletim sistemindeki bellek miktarının tümü kullandığında sistem daha fazla bellek için bu takas dosyasına yönelir Bu dosyayı bir başka sabit diske taşımak işletim sisteminizin çalışmasını hızlandıracaktır Kontrol panelde Sistem Özellikleri bölümünde Gelişmiş sekmesine gelin ve burada Performans bölümüne tıklayın Ayarların içersinden takas dosyasının yerini değiştirip yeniden boyutlandırın

Diğer hızlandırma yöntemlerini öğrenmek için tıklayın
5 Adımda Daha Hızlı Vista | ShiftDeleteNet : Görsel Efektleri Azaltın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com