![]() |
"Her Çocuk Bir Sinemadır" Festivali |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() "Her Çocuk Bir Sinemadır" Festivali"Her Çocuk Bir Sinemadır" festivali Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen "Her Çocuk Bir Sinemadır" festivali, hayatında hiç sinemaya gitmemiş 5 bin çocuğu sinemayla buluşturacak ![]() ![]() Günay, yaptığı konuşmada, bu etkinlikte çocuklarla buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Uzun zamandır bu kadar keyifli bir toplantıya katılmamıştım" dedi ![]() Çocuk sunucuların performanslarını çok beğenen Günay, "Ne kadar büyük yetenekler olduğunu gördük ![]() ![]() Konuşmasının ardından Günay'a katkılarından dolayı plaket sunuldu ![]() Festivalin açılışına katılan sinema sanatçısı Fadik Sevin Atasoy ile Murat Han'a da plaket verildi ![]() ![]() Festival, 18 Nisan'a kadar sürecek ![]() ![]() Bu arada, Günay, bakanlık makamında, dünyanın en önemli bale organizasyonlarından New York Youth America Grand Prix Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek genç bale sanatçısı Kadir Okurer'i kabul etti ![]() Günay, yarışma dönüşünde Okurer için büyük bir tören düzenleyeceklerini belirterek, "Hangi dereceyi alırsan al, önemli olan 'ben yaptım' diyebilmek, sonuçlar değil, senin iç duygun bizi ilgilendiriyor ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : "Her Çocuk Bir Sinemadır" Festivali |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : "Her Çocuk Bir Sinemadır" Festivalivalla benden seri halinde 10 film olur :D:D:D:D star wars ı bile geçerim ben :D:D:D teşekkürler
|