![]() |
Hoşgeldin Evime Diyordu Yalnızlık |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Hoşgeldin Evime Diyordu YalnızlıkHoş geldin evime diyordu yalnızlık Annem gibi sarıyordu beni ![]() ![]() ![]() İlk zamanlar çok üzülüyordum bu duruma ![]() ![]() ![]() İnsanlar ne garip Alışınca gülümsüyorum ![]() ![]() ![]() Her harf bana yabancıydı senden sonra Şimdi onlarla konuşuyorum ![]() ![]() ![]() Yaptığım hatanın etkisi üzerimde ağırlığını korurken Bana herkes kapısını kapadı ![]() ![]() ![]() Bir yalnızlık açtı hoş geldin diyen ellerini ![]() ![]() ![]() Bekledim seni ![]() ![]() ![]() ![]() Gideceksin kelebeklerin kanatlarında uğurlanarak ![]() ![]() ![]() Sana öylece bakacağım ![]() ![]() ![]() Uzaktan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığın arkasından göz ucuyla bakacağım ![]() ![]() ![]() Bensiz mutlu musun? diye ![]() ![]() ![]() Yokluğum etkilememiş seni ![]() ![]() ![]() Sana vurmadığı gibi bana yüklendi yine acılar ![]() ![]() ![]() Ama sana vurmasınlar ![]() ![]() ![]() Bana koşsunlar ![]() ![]() ![]() Yalnızlık gibi kollarını açsınlar ![]() ![]() ![]() Onları ben kucaklayayım ![]() ![]() ![]() Sen mutlu ol ![]() ![]() ![]() Unuturuz ikimizde ![]() ![]() ![]() Belki yıllar belki aylar sonra ![]() Sanmıyorum unutacağımı ![]() ![]() ![]() Ama unutuldum ![]() ![]() Gülmek sana yakışıyor bana ise hüzün ![]() ![]() ![]() Bir gün olur ya aklına düşersem ![]() ![]() ![]() Sakın ha! Gelmemezlik etme ![]() ![]() ![]() Ben seni burada bekliyorum ![]() ![]() ![]() Toprağımın altında ![]() ![]() ![]() Dualarını unutma seni burada bekliyorum ![]() ![]() ![]()
|