![]() |
Ahımla Günahımsın |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Ahımla GünahımsınAhımla Günahımsın Sürgünde yaşadım yıllar boyunca Eski sürgünlüğün günahı bana ![]() Kalbimin özünde seni duyunca Yeni sürgünlüğün günahı sana ![]() Yüzümü güldürmez yediğim vurgun Vefasız kaderim yıllara dargın ![]() Sevdama acımaz vurursun her gün Bunca vurgunluğun günahı sana ![]() Kırıklar içinde ne yollar aştım ![]() Ferhat'la arkadaş Kerem'le eştim Kırılmış kanatla kapına düştüm Bunca kırgınlığın günahı sana ![]() Zekâsız bahtımdan beklerken yardım Bahtsızlar yurdunda bir tek ben vardım ![]() Ne zaman sevdimse dertlere sardım Bunca sargınlığın günahı sana ![]() Vefasız yüzünden bozuldu bağım Hasret bulutunun çöktüğü dağım ![]() Bahta dargınlıkla tükendi çağım Bunca dargınlığın günahı sana ![]() Âleme bedeldir kınalı saçın Sevmeyi bilmemek en ağır suçun ![]() Yoruldum aşkımı anlatmak için Bunca yorgunluğun günahı sana ![]() Ölürüm yoluna bırakma dersin Kurbanı olmuşum verdiğin dersin ![]() Hüzün tuzağını kurar gidersin Bunca kurgunluğun günahı sana ![]() Yokmuş sevgilinin senden yamanı Duyma imdadımı duyma amanı Yaktığın ateşin bitmez dumanı Artık son sürgünün geldi zamanı Candan sürgünlüğün günahı sana ![]()
|