![]() |
Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan? |
![]() |
![]() |
#1 |
antilogos
|
![]() Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan?merhaba arkadaşlar,yeni konu açmaktansa,bu sorunumu burada paylaşmayı yeğledim ![]() ![]() ![]() geçen gün,bir program dvd'si aldım ![]() ![]() ![]() yazıldığı program dolayısıyla sanırım, dvd ram bu cd'yi okuyamıyor ![]() ![]() ![]() bu konuda yardımcı olabilecek var mı? sorun Udf ile ilgili deniyor bakmış oluğum sayfalarda ![]() ![]() ![]() bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan? |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan?Merhaba, Dvd boş mu görünüyor, dvd okuyucunuz tepki mi vermiyor yoksa bir hata mı alıyorsunuz ? Son olarak vista mı kullanıyorsunuz ? Eğer sorunun UDF kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız alttaki bağlantıda yer alan programı bilgisayarınıza kurunuz veya başka "UDF reader"larda yükleyebilirsiniz elbette ![]() Roxio Software Updates |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan? |
![]() |
![]() |
#3 |
antilogos
|
![]() Cevap : Yardım: Udf Hakkında Bilgisi Olan?laptopumda okunuyor olmasına karşın,yükleme yapmam gereken bilgisayarda okunmuyor ![]() ![]() dvd player okumaya çalışıyor ancak okunmadı şeklinde bir rapor dahi gelmiyor ![]() ![]() ![]() sadece cd okuma sesi gelip,dvd rom boş görünüyor ![]() ![]() ![]() roxio'nun sitesinden indirdiğim programlar da calıştırmadı bu arada ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|