![]() |
Lütfen Okuyun! |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Lütfen Okuyun!Yarın, yedi buçuk yaşındaki oğlunun doğum günüydü ![]() Baba, dünya tatlısı minik oğlu için ne yapması gerektiğini uzun uzun düşündü ![]() Önce, özene bezene bir mektup yazmaya karar verdi ![]() Sonra, “Ne özenmesi? Süslü cümleler aramaya ne gerek var? İçinden geleni yaz” dedi kendi kendine ![]() ![]() ![]() Günlük iş koşuşturması hafiflediğinde, işyerindeki çalışma masasının üstüne bembeyaz kağıdı koyup, kalemi eline aldı ![]() El yazısı ile mektup yazmayalı ne kadar çok zaman geçmiş diye düşündü ![]() “Canım gözbebeğim, Kardeşin duymasın ama ilk kez bu özel gün için sana torpil yapacağım minik aslanım: Seni daha çok özlüyorum! Hani, o küçük kollarını ardına kadar açıp ‘Baba, seni işte bu kadar seviyorum’ demen gibi, ben de kollarımla dünyayı kucaklayacak kadar açmak isterim, ben de seni bu kadar seviyorum demek için ![]() ![]() ![]() Yaptığımız bilek güreşlerini özledim evlat ![]() ![]() ![]() Yo yo, inan ki sen daha güçlü olduğun için kazandın hep ![]() ![]() ![]() Benim doğum günümde yaptığın fedakârlığı hatırlıyor musun yavrum? Hani dedenin sana aldığı ve senin çok sevdiğin badem şekerini yememiş, ‘Babam gelince ona vereceğim’ deyip, uyuya kalmıştın ![]() Bu hareketinle bana bir iyilik yapmak yerine içimi acıttığını nereden bilecektin? ![]() ![]() ![]() Ne çok planımız vardı birlikte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi, senin doğum gününde hatırladığım şeye bakar mısın oğlum; bir gün, ‘Yine geç mi geleceksin baba?’ diye sorup, sonra o tatlı yüzüne yerleşen hüzünle, ‘Olsun, uyumayacağım, bekleyeceğim seni’ deyişin canlanıyor gözümün önünde ![]() ![]() ![]() Uyu bebeğim, uyu meleğim, sen uyu ![]() ![]() ![]() Çünkü yanına ne zaman geleceğimi ben de bilmiyorum ![]() Baban ![]() Ertesi gün mektubu götürüp, birkaç damla gözyaşıyla toprağını ıslattığı sevgili oğlunun mezarına gömdü
|