![]() |
Ders Alınacak Bir Hikaye |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Ders Alınacak Bir HikayeBayan Rachel dersler basladiginda 5 ![]() ![]() David’in dosyasini incelemeye karar verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ögrenciler ona güzel kagitlara sarilmis, süslü kurdelelerle paketlenmis Noel hediyeleri getirdiginde kendini daha da kötü hissetti ![]() ![]() Bunu diger ögrencilerin önünde açmak ona aci verdi ![]() ![]() Fakat ögretmen, bilezigin ne kadar zarif oldugunu söyleyerek ve parfümden birkaç damlayi bilegine damlatarak onlarin bu gülmelerini bastirdi ![]() O gün okuldan sonra David ögretmenin yanina gelerek “Bayan Rachel, bugün hep annem gibi koktunuz” dedi ![]() Çocuklar gittikten sonra ögretmen uzun süre agladi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ondan mektup alana kadar 6 yil geçti ![]() ![]() Dört yil sonra, bir mektup daha aldi David’den ![]() ![]() ![]() Daha sonra dört yil daha geçti ve bir mektup daha geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ilkbaharda bir mektup daha aldi Bayan Rachel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birbirlerini sevgiyle kucaklarlarken, David onun kulagina “Bana inandiginiz için çok tesekkürler, Bayan Rachel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ben sana tesekkür ederim, yaniliyorsunuz, seninle karsilasincaya kadar ben ögretmenligi bilmiyormusum
![]() |
Cevap : Ders Alınacak Bir Hikaye |
![]() |
![]() |
#2 |
cook_u
|
![]() Cevap : Ders Alınacak Bir Hikayegüzel bir yazı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
yagmur34
|
![]() Cevap : Ders Alınacak Bir Hikayeöğretmenlerle ilgili hikayeler hep duygulandırır beni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Ders Alınacak Bir HikayeHarika bir yazı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|