![]() |
Sanmıyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Sanmıyorum!Obama'ya bütün yolların feda edilmesi, Türk insanına saygısızlık mıdır? Sanmıyorum! Ülkemizdeki seçimler üzerinde, bu denli etkili olan başka biri yeryüzünde olmadığı için, bu saygı Obama'nın hakkıdır ![]() *** Obama'nın gelişiyle, kişi başına düşen gelirimizin artması mümkün olabilir mi? Sanmıyorum! Kulağımıza hoş gelenlerle, cebimize boş gelenler arasında kardeş kardeş yaşarken, nerden çıkartıyorsunuz bunları ![]() *** Obama'nın ülkemizde gezinmesinin, "yeraltı zenginliklerimizle" yakın ilişkisi olduğu, Türk vatandaşlarına açıklanır mı? Sanmıyorum! Geçti BOR'un pazarı ![]() Sür eşeği New York'a ![]() *** Amerikan Başkanlarının yurtdışı gezilerinde bu kadar sempatik görünmeleri, dünya barışına atılmış imza mıdır? Sanmıyorum! Onlar kendilerini yöneten savaş endüstrisinin elemanlarıdır ![]() O yüzden yurtdışına maskeli baloya gider gibi giderler! *** Obama'nın bu kadar yakın olduğu halde, Iraklı çocukların çığlıklarını duyması mümkün olabilir mi? Sanmıyorum! Onlar ancak Amerikan filmlerinde olur ![]() *** Obama'nın Avrupalı ülkelere karşı Türkiye'yi savunması, gerçekten Amerika'nın kardeşi olduğumuz anlamına mı geliyor? Sanmıyorum! Kardeş kardeşi bu kadar sömürmez! *** 1980 öncesinde Amerikan düşmanı olan eski solcuların, şimdi Amerikan malı gazetecilik yapmasının, fikir değişimiyle ilgisi var mıdır? Sanmıyorum! Onlara parayı verin, gerisine karışmayın! *** Obama, 1970'li yıllarda Türkiye'ye gelse, kendisini protesto eder miydim? Kesinlikle ederdim ![]() Melih Gökçek'in bile gururunu okşayacak kadar samimiyetsiz davranan biri için, en azından duvarlara yazı yazardım ![]() "Kahrolsun Amerika" diye Hakkı Yalçın/Takvim
![]() |
|