|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
celalettin, cerrah, devretti, makamını, öğrenciye |
![]() |
Celalettin Cerrah, Makamını Bir Öğrenciye Devretti.. |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Celalettin Cerrah, Makamını Bir Öğrenciye Devretti..İSTANBUL-08 ![]() ![]() İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, makamını temsili olarak bir öğrenciye devretti ![]() Görevi devralan Zeytinburnu Abdülhak Hamit İlköğretim Okulu 7 ![]() ![]() Türk Polis Teşkilatının 164 ![]() ![]() ![]() ![]() Tezcan, İstanbul'da yakalanan uyuşturucularla ilgili bilgi vermesi için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Bülent Köksal'ı makamına çağırdı ![]() Bunun üzerine Köksal, ''Son 3 ay 10 günlük sürede, 1 ton 710 kilogram eroin, 910 kilogram esrar, 11 kilogram kokain, 2 milyon 200 bin captagon hap ve 11 bin extacy hap yakaladık'' şeklinde bilgi verdi ![]() Tezcan'ın okul önlerindeki tedbirlere ilişkin sorusu üzerine de, 2008-2009 eğitim öğretim yılı içinde ''Okullar Masası'' kurduklarını söyleyen Köksal, 327 okul müdürüyle irtibata geçtiklerini 345 okulda 10 bin öğrenciye madde kullanımını azaltma konferansı verdiklerini ifade etti ![]() ![]() Daha sonra makamını Tezcan'dan devralan Cerrah, öğrenciler ve beraberindeki öğretmenlerle fotoğraf çektirdi ![]() ![]() ADNAN SULAR - İSTANBUL |
![]() |
![]() |
|