![]() |
Yeter Artık Bu Kadar Saf Olmayalım! |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Yeter Artık Bu Kadar Saf Olmayalım!Yeter ![]() ![]() davranmayın ![]() Saflığın boyutu ileri derecelerde ![]() ![]() ![]() Neden mi bahsediyorum? Tabii ki sevgili internet kullanıcılarından ![]() Sevgili arkadaşlarım ![]() 1 ![]() 2 ![]() kanun teklifi yasalaşmaz! 3 ![]() gelmez! 4 ![]() microsoft veya aol gibi büyük firmalar takip edip o kadar para yardımı falan yapmaz! 5 ![]() dağıtmıyor arkadaşlar! 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() ![]() aynı çocukgeçen sene zaten bir kez yanmıştı! 9 ![]() 10 ![]() ödüllendirmek istiyoruz ![]() 11 ![]() ![]() katlayınca ikiz kulelerin yanmış şekli çıkıyormuş ![]() bunu da gördük ki dolar, pentagon ve ikiz kulelerin inşasından çokdaha önce şu andaki halini almış 12 ![]() ![]() pekişsin diyenlere sesleniyorum ![]() ![]() Başka şey yollayın kardeşim! 13 ![]() ![]() ![]() Göremedik ![]() 14 ![]() 15 ![]() yerleştirebilen psikopat arkadaşlarımız varmış ![]() devlet tarafından halk eğitim merkezlerinde el sanatları alanında hoca olarak istihdam edilmelerini istiyoruz ![]() 16 ![]() karşı karşıya kalma riskiniz, söz konusu hacker sizi kafaya takmışsa zaten yeterli düzeydedir ![]() ![]() Size birinin zarar verebilmesi için msn kullanmak gerekli değildir ![]() 17 ![]() ![]() dönmüyor ![]() 18 ![]() icadıdır ![]() 19 ![]() süper kan emici,on kat daha dayanıklı hale getirdiği ve komşu ülkelerin Türkiyede dahil dna haritasını çıkartmakta kullanacağı casus sivrisinek olayı ![]() ![]() ![]() damarlamızdaki asil kanı kirletmeye yönelik böyle bi girişimi kemalist gençliğin asla kabul etmeyeceği vurgusu karşılıklı akıl sağlığı dilekleriyle vedalaşmamıza yol açmıştır ![]() 20 ![]() ![]() O dönemde mail yoktu! 21 ![]() ![]() Bunun için sitelere girip millete hit kazandırmayın! 22 ![]() kapatmış ![]() ![]() 23 ![]() ![]() bize dokunmaz! 24 ![]() kimlik bilgilerinize erişmek için kullanamaz ![]() falan da sizin hesabınıza böyle bir yöntemle geç iremez! 25 ![]() 26 ![]() dinen şart değil ![]() ![]() Bilgilendirmek amacıyla Alıntı ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yeter Artık Bu Kadar Saf Olmayalım! |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Yeter Artık Bu Kadar Saf Olmayalım!18 ![]() icadıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|