![]() |
Köy Enstitülerinin |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Köy EnstitülerininKöy enstitülerinin 69 ![]() Köy enstitülerinin 69 ![]() ![]() ![]() Marmara Üniversitesi (MÜ) Köy Enstitüleri Araştırma Merkezi Müdürü Prof ![]() ![]() ![]() Köy enstitülerinin 69 ![]() ![]() Merkezin her türlü kamu ve özel kuruluş, dernek, vakıf ve benzeri kurumlarla işbirliğine açık olduğunu ifade eden Yalçın, eğitim ve köy enstitüleri konusunda oluşturulacak belgeler ve kütüphane ile araştırmacılara geniş bir veri kaynağı sağlanacağını belirti ![]() Yalçın, ''Üniversitemizde tıpkı köy enstitülerinde olduğu gibi dinamik, üretken, iş yapan, düşünen, sorgulayan, araştıran kimlikle arzuladığımız bir araştırma merkezi açtığımız için çok mutluyuz'' diye konuştu ![]() MÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Açılışta, TEMA Onursal Başkanı Hayrettin Karaca ise ''Köy Enstitülerinde İnsan ve Doğa İlişkisi'' üzerine konuştu ![]() Etkinlik kapsamında Talip Apaydın, Fakir Baykurt ve Mahmut Makal'ın kitaplarından oluşan sergi de açıldı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Köy Enstitülerinin |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Köy EnstitülerininKöy Enstitülerinden ne kadar süper öğretmenler mezun olmuş zamanında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Köy EnstitülerininAmin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : Köy EnstitülerininAşkolsun unuturmuyum, bu arada geçen günki kahve için teşekkür fırsatı bulamamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|