![]() |
Buyrun Teste |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
Buyrun Testeevet bakalım kim ne kadr Astrolojiye takık yapın görün 1- evinize 3 gazete alınıyor ![]() ![]() a- Evet ve birbirleriyle karşılaştırırm b- Okurum tabii ![]() c- Birine bakarım ![]() d- Ne münasebet! 2- Yasemin boran ı tanıyor musn? a- Hem de nasıl! O, Türkiye nin en ii astroloğu ![]() b- eet, bazen takip ediyorum ![]() c- Arkadaşlarım bir şeyler anlatıyor ama ![]() ![]() ![]() d- Yemek tariflerimi veriyor? 3- Plüton-Neptün kavuşumu Uranüs e kare yaparsa ne olur? a- Güçlü enerjilerin bu yoğunluğuhayara alamet olamaz ![]() b- Kavuşum ii birşey ama kare kötü galiba ![]() ![]() ![]() c- O kadarınıda bilemeyeceğim ![]() d- Neptün de ne ?! 4-haftalık falnda bir partide hayatının aşkı ile karşılaşacağınız yazıyod ![]() ![]() b- Gittim ama istediğim kadar iisini bulamadım ![]() c- ben o kadr kesin şeylere inanmam ![]() d- işimiz fallara kaldıysa, ohoooo!!! 5- 11 Eylül saldırısını önceden bilen bir astrolog yakında yaşadığın şehirde önemli bir doğu olayı olacağını söylüyor, a- Başka bir şehre taşınmanız için aileme baskı yaparım ![]() b- Pimpiriklenirm ve o tarihte tatile çıkmak isterim ![]() c- Acaba mı ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() d- uydurmuş 6- Birinden hoşlandın, burcunu sorar mısın? a- Sormakla kalmaz, astrolojik haritasını çıkarırım ![]() ![]() b- Önce kendiminkini söyler ona da sorarım ![]() c- o bana sorarasa bnde ona sorarım ![]() d- Ne ilgisi var canım! 7- Astrolojiye göre diyet konusunda ne düşünüyorsn? a- Nasıl böyle ince kaldım sanıyorsunuz? b- Uyan bazı şeyler var ![]() c- Okudum ama anlamadım ![]() d- Diyetle işim olmaz ![]() 8- Çin burcunu biliyor musun ? a- Tabi ki; ben bir toprak ejderhasıyım ![]() b- Yılan burcuymuşum ![]() c- Biliyordum ama unuttum ![]() d- Hepsi bitti de Çin burcu mu başladı ![]() DEĞERLENDİRME A'LAR ÇOKSA: Bravo valla ![]() ![]() ![]() ![]() B'LER ÇOKSA: Yeni sardırmış olmalısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C'LER ÇOKSA : Kulağında birşeyler kalmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() D'LER ÇOKSA : Nostradamus( u İsviçde yapımı saat markası sananlardansın ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Buyrun Teste |
![]() |
![]() |
#2 |
dam99
|
![]() Cevap : Buyrun Testegüzel bir deneyim
![]() |
Cevap : Buyrun Teste |
![]() |
![]() |
#3 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Buyrun TesteC'LER ÇOKSA : Kulağında birşeyler kalmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() he valla aynen öyle ![]() ![]() ![]()
![]() |
|