![]() |
Sen Ölmedin ki... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Sen Ölmedin ki...![]() sen koca yürekli adam , sen, üşüdün,titredin, dondunda üstünü örten olmadımı , sen çırpındında kimse yetişmedimi , görmedimi çaresizliğini keşke sesini hiç duymasaydık keşke hiç konuşmasaydın belki ozaman daha az kanardı yaralarımız gözlerimizden kanlı yaşlar akmazdı sen orda üşürken biz ısındıkmı sanıyorsun donduk kurban olduğum donduk daha beter donduk sana gelemedik ,yardım edemedik,ayaklarımız buz tuttu, sesimizi duyuramadık,avazımız çıktığı kadar bağıramadık dillerimiz buz tuttu gecenin o ayazlarında sen nasıl dayandın nasıl direndin oy oy oy oy oyyyyyyyyyy içim yanıyor seni doğuran anaya kurbanlar olsun bilirim her feryadında yavruların geldi aklına daha doyamadın ne yavruların sana nede sen yavrularına okadar inandım okadar inandıkki kurtulacağına ama olmadı şunuda biliyorumki kara toprak değil bembeyaz karlar örttü üstünü ruhun gökyüzüne yükseldi bir melek gibi gülümsedin bizlere bembeyaz bir ölüm seninki, sen ölmedinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fatma Arslan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sen Ölmedin ki... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sen Ölmedin ki...o kadar üstünü örtmüş kendini kurtarmaya çalışmış ne yaptıysa hayatta kalmayı başaramadı en çokta buna üzüldüm
![]() |
Cevap : Sen Ölmedin ki... |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Sen Ölmedin ki...Aynı duyguları paylaşıyorum seninle gözyaşı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|