![]() |
Sakin Güç'ün Günlüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sakin Güç'ün GünlüğüSakin güç'ün günlüğü 'Yolunu bulamaz' denen Kılıçdaroğlu, İstanbul'u 64 gün boyunca karış karış dolaştı ![]() ![]() ![]() CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdar-oğlu, kıran kırana geçen yarışta yoğun bir kampanya çalışmasına imza atıp herkesin takdirini kazandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Bu üçlü çok güçlü' sloganıyla kampanya yürüten eski İl Başkanı Gürsel Tekin ve Genel Sekreter adayı Alper Ünlü ile kameraların karşısına geçerek, seçim sonuçlarını değerlendiren Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: VAROŞLARDA ARTIK VARIZ: 4 belediyemizi 12'ye çıkardık ![]() ![]() ![]() ![]() TOPBAŞ'IN ENSESİNDE OLMA GÖREVİ: İstanbullu Kadir Topbaş'a yetki, bize de Topbaş'ın ensesinde olma görevi verdi ![]() ![]() ![]() ![]() GERÇEK PATRON BAŞBAKAN: Kadir Topbaş'ın cevap veremediği soruları Başbakan Tayyip Erdoğan'a soracağız ![]() ![]() İSTANBUL'DAN AYRILMAM: ('Hemen Ankara'ya dönecek misiniz' sorusuna) Ben İstanbul milletvekiliyim ![]() ![]() ![]() KADİR BEY'İ TEBRİK ETMİYORUM: ('Kadir Topbaş'ı özel olarak tebrik edecek misiniz' sorusuna) Kadir Bey'i tebrik etmiyorum ![]() ![]() AKŞAM muhabiri Nebahat Koç, Kılıçdaroğlu'nu takibe aldı Kılıçdaroğlu, 'Kampanya öncesinde tartılmadım ama kıyafetlerimin bollaşmasından zayıfladığımı anlıyorum' diyor ![]() ![]() Kılıçdaroğlu'nun kampanyası Araçla yapılan kilometre 38 bin 600 km En çok gidilen ilçe Şişli (5 kez) Telefon (GSM) görüşme sayısı 1 ![]() ![]() Gelen SMS sayısı 3254 e-posta sayısı 158 bin 438 Cevaplanan e-posta sayısı 123 bin 269 İnternet ziyaretçi sayısı 626 bin 213 Mobil internet sitesi ziyaretçi sayısı 40 bin Gönderilen e-bülten sayısı 3 milyon 660 bin Facebook destekçi sayısı 83 bin Facebook arkadaş sayısı 4 bin 849 K ![]() Görüşülen STK sayısı 145 Yazılı medyada yer alan haber sayısı 3 bin 500 Görsel medyada yeralan haber sayısı 3 bin 553 Kampanyaya katılan gönüllü sayısı 17 bin 840 Kampanyaya maddi destek 113 kişi 1 ![]() (26 öğrenci, 19 ev kadını, 67 emekli posta yoluyla en yüksek 20 TL olmak üzere) Nebahat KOÇ/İSTANBUL |
![]() |
![]() |
|