Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Spor & Outdoor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cihazı, goldslim, kavitasyon, tipi, zayıflama

Goldslim 3 in 1 Ev Tipi Kavitasyon ve Zayıflama Cihazı

Eski 09-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zayıflamada bir ilk ve muhteşem sonuçlar;Zayıflama,sıkılaşmaanti-agingve cildinizi sağlayan terapi cihazının anahtar özellikleri;

Evde Kullanılabilir Kavikasyon Cihazı ile;

Saniyede 1 milyon ultrasonic dalga

8-12 nm kızıl ötesi ışınlar

Mikro akımlı EMS ile saniyede 3000-4000 jül kalori yakma

Goldslim 3 in 1 Ev TipiKavitasyonveZayıflama CihazındaBulunan 3 Özellik

Özellik 1: Ultrasonik Dalgalar İle Zayıflama ve Sıkılaşma

GOLDSLIM 3IN1 Kavitasyon ile vücuttaki yağlara son!

Ev TipiKavitasyon Cihazı; Saniyede 1milyon ultrasonik dalga oluşturarak her bir hücrenin hacminde ve hareketinde değişikliklere neden olur ve böylece hücresel masaj denen hassas masaj etkisi göstererek yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklere sebep olur Hücresel masaj hücre çeperini aktive ederek bölgesel yağlanma ve selülit bölgelerinde ultrasonik dalgalar sayesinde yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek yağların yapısını bozarBu dokudalardaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak vücuttan atılmasını sağlar ve böylelikle kilo kaybı meydana gelir Aynı zamanda cilt yüzeyini geçirgenliğini arttıraraksarkmaların oluşumunu engeller Vücut üzerindeki ölü hücreleri yenileyerek cildin yenilenmesini sağlar

Kavitasyon teknolojisiile sorunlu bölgelere gönderilen düşük frekanslı ultrasonik dalgaların oluşturduğu ısı sayesinde yağ hücrelerinin arasında binlerce küçük baloncuk oluşur Oluşan bu baloncuklar patlayarak şok dalgaları ve yağ hücrelerinin arasındaki bağları çözerek parçalanmayı sağlayıp su içerisine hapsederek istenmeyenfazla yağları vücuttan atılmaya hazır hale gelmiş olur

Yağları parçaladığı gibi selülitleri de başarılı bir şekilde yok edenKavitasyon uygulaması; “çekirdeğin yaratılması”, “baloncukların oluşumu” ve “baloncukların patlaması” olarak üç aşamadan oluşur

Kavitasyon sistemi,bölgesel yağlanmaveselülitle ultrason yardımıylasavaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir Cildin dış yüzeyine uygulanan yeni ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklerine neden olur Bununla birlikte oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratırKavitasyondenilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek depo yağların yapısını bozar Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf ve idrar yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır Serbestleşen bu yağlar, adalelerde yakılır ya da üriner sistem ve karaciğer yoluyla vücuttan dışarı atılırlar

Özellik 2: Kızıl Ötesi Işınlarla Zayıflama Ve Sıkılaşma

GOLDSLIM 3IN1Kavitasyon Aletikullanarak daha genç ve daha zayıf görünün!

Goldslim 3in1'in etrafındaki halka kızıl ötesi ışınları 8-12 nm spektrum oranında dışarı salar Kızıl ötesi ışınlar cildin ve deri altı dokuların derin tabakalarına iner Oluşturulan dalga boyu molekküller arasında sürtünme ve ısı oluşturur ve böylece deri altı dokularının sıcaklığını yükselterek metabolizma hızınız yaklaşık yüzde 14 oranında hızlandırır Kas dokuları etrafında bulunan yağ hücrelerinin yapısını bozarak kısmen enerjiye çevirerek yağ yakımını gerçekleştirir Aynı zamanda cildi gençleştirir Daha genç ve diri görünüm sağlar

Özellik 3: Mikro Akımlı Masajla Zayıflama Ve Sıkılaşma

GOLDSLIM 3IN1 kullanarak 3000-4000 jül kalori yakın!

Mikro akım terapisi vücut sağlığı ve bakımını destekleme konusunda ileri teknoloji bir yöntemdir Bu yöntemin temelinde kas hareketlerinin enerji elde edebilmek için kalori tüketmesi ve yağ yakması prensibi bulunmaktadır Düşük akım terapi serileri aracılığıyla zayıflama sağlayabilmek için belirli bir düzene göre verilmektedir Bu zayıflama yöntemi bel, karın, baldır ve kol bölgelerindeki aşırı yağlanmanın azaltılması amacıyla geliştirilmiştir GOLDSLIM 3IN1 ile kaslar düşük frekans akımı ile uyarıldığında bu belirli bir sıklıkta kas titreşimine neden olur Kol, sırt, karın, bel, kalça, bacak ve iç bacak gibi problemli bölgelerinize bağlanan elektrotlar da o bölgedeki kas gruplarını çalıştırarak yağın enerjiye dönüşmesini, bir başka deyişle yağ yakılmasını sağlar

Bu hareketler vücutta rahatlama sağlar Vücut bio elektriğinin merkezleştirilmesi ve merkezden uzaklaştırması yoluyla akupunktur masajı içinde kullanılabilirAkupunktur noktalarını ve boylamlarını uyarırken sindirimi düzenler ve yağ yakımını hızlandırır Böylece gerçekleştirdiği vücut enerji tüketimi daha aktif hale gelir Bu da tüketilen oksijen miktarı ve dışarı atılan karbondioksit ve su miktarını çok daha fazla arttırır Egzersiz esnasında kalori tüketimi 60-70 jül iken kasların pasif hareketi esnasında saniyede 3000-4000 jüle kadar yükselmektedir

Bu yöntem ülkemizde güzellik merkezlerinde uygulanmaktadır Bir seans fiyatına GOLDSLIM 3IN1 zayıflama ve kavitasyon cihazına sahip olup kendi güzellik merkezinizi evinize kurabilirsiniz

Goldslim 3 in 1 Kavitasyon Cihazı Etkileri
Vücuttaki kalıcı yağların yakımını sağlamaya,
Kilo kontrolü sağlamaya,
Cildi canlandırmaya ve güzelleştirmeye,
Vücudu şekle sokmaya,
Bölgesel yağları eritmeye,
Kireçlemeyi önlemeye,
Kan dolaşımını hızlandırmaya,
Selülitleri azaltmaya ve vücudu sıkılaştırmaya,
Vücut ağrılarını azaltmaya,
Kas ve adaleleri güçlendirmeye,
Anti- aging özelliği sayesinde ölü deri hücrelerinin atılmasına yardımcı olur

Goldslim 3 in 1 Kavitasyon Cihazı Kullanımı

GOLDSLIM 3 IN 1 ZAYIFLAMA VE KAVİTASYON Cihazı ile kısa sürede mükemmel bir vücuda sahip olun ve fazla kilolardan kurtulun

Goldslim3in1 Kavitasyon cihazıı 3 farklı şekilde kullanılmaktadır Kullanma aşamaları aşağıdaki gibidir

1 Zayıflama ve Sıkılaşma İçinUltrasonik ve İnfrared Modunda Kullanma

2 Zayıflama ve Sıkılaşma İçinMikro Akım Modunda Kullanma

3 Cilt Güzelleştirme ve Gençleştirme İçinİnfrared Modunda Kullanma

1ZAYIFLAMA VE SIKILAŞMA İÇİN ULTRASONİK VE İNFRARED MODUNDA KULLANMA

1 Adım:Goldslim3in1 Sıkılaştırıcı Jeli vücudunuza sürerek iyice yediriniz

2 Adım:(POWER) düğmesine basınız ve kırmızı ışık yanacaktır

3 Adım:INFRARED ve SONIC düğmesine birlikte basınız (Ultrasonik Modu veya İnfrared modunda ayrı ayrı da çalıştırabilirsiniz Ultrasonik Modunda ultrasonik ışınlar yağ parçalama ve zayıflamada kullanılırken , İnfrared Modun da kızıl ötesi ışınlar sıkılaşma ve gençleştirme sağlarİki terapi modu bir arada kullanıldığında daha hızlı etki eder)

4 Adım:Kırmızı ışık masaj başlığına yayıldığında, Kızılötesi dalga enerjisinin zaten çalışmaya başladığı anlamına gelir

5 Adım:İhtiyaç duyulan alanlarda vücuda masaj yapar gibi 15 - 30 dakika uygulayınız

(Ultrasonik dalga ve Kızıl ÖtesiTerapisi cildinizde ılık bir duyguya neden olacaktır Bu normal bir olgudur)

6 Adım:INFRARED ve SONIC tuşuna basarak uygulamayı kapatınız

Bu uygulama Ultrasonic Modu vücuda saniyede 1 milyon ultrasonik dalga göndererek vücuttaki yağ hücrelerinin yapısını bozarak yakımını sağlarken Infrared Modu kızıl ötesi ışınlar sayesinde vücudun sıkılaşmasını sağlar

2 ZAYIFLAMA VE SIKILAŞMA İÇİN MİKRO AKIM MODUNDA KULLANMA

1 Adım:Uygulama öncesi cildinizi temizleyiniz

2 Adım:Power düğmesine basınız Kırmızı Işık yanıp sönecektir

3 Adım:İnceltmek ve zayıflamasını istediğiniz bölgeye EMS bantlarını yapıştırarak, EMS kablosunu cihaza takınız 15 – 30 dakika EMS uygulayınız (EMS uygularken mikro akım masaj tipini cihazın sol tarafındaki düğmeden mikro akım seviyesini ayarlayabilirsiniz)

4 Adım:EMS tuşuna basarak EMS yi kapatınız

Bu uygulama pasif kasları hareket ettirerek kalori yakımını 3000 - 4000 jule kadar çıkarmakta, bu sayede hızlı şekilde kaslar üzerindeki yağların yakılmasını sağlar ve vücuttaki sarkmaları önleyerek incelme sağlar

3 CİLT GÜZELLEŞTİRME VE GENÇLEŞTİRME İÇİN İNFRARED MODUNDA KULLANMA

Kızıl Ötesi Işın Terapisi kullanırken cildinize bir cilt bakım ürünü uygulamanız önemlidir Her zaman bu modu kullanmadan önce cilt bakım ürünü vücuda uygulayınız (Nemlendirici krem vb)

1 Adım:(POWER) düğmesine basınız ve kırmızı ışık yanacaktır

2 Adım:INFRARED düğmesine basınız

3 Adım:Kırmızı ışık masaj başlığına yayıldığında, Kızılötesi dalga enerjisinin zaten çalışmaya başladığı anlamına gelir

4 Adım:İhtiyaç duyulan alanlarda vücuda masaj yapar gibi uygulayınız

5 Adım:INFRARED düğmesine basarak kapatınız

Bu uygulamayı vücudunuzda ve yüzünüzde kullanabiliriniz Kırışıklık gidermede, yaşlılık belirtilerini azaltmakta Cildi yenilemekte ve daha genç görünüm sağlamada etkili olacaktır

UYARILAR ÖNLEMLER:

Kullanma talimatına göre uygulamaya dikkat ediniz

Çocuklardan uzak tutunuz

Hamilelikte kullanılması uygun değildir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Kullanım Bölgesi : Sırt Bölgesi
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 03092012
206,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com