![]() |
Unutulmayanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() UnutulmayanlarUnutulmayanlar Biliyorum, unutamayacaksın! Ağır ağır geçecek mevsimler, Bir bir ağaracak saçının telleri Solacak albümde eski resimler ![]() Beni hatırladıkça için ürperecek, Boşanan gözyaşlarını tutamayacaksın ![]() Boşuna zorlama kendini, sevdiğim; Biliyorum, unutamayacaksın ![]() Ve biliyorsun, ben de unutamayacağım, Eskimeyecek içimde sana ait ne varsa Şöhretmiş, servetmiş her şey geçiyor, inan Dostluklar ve sevgiler kalıyor, kalırsa ![]() Sen benim gökyüzümdün, denizim, toprağımdın, Şimdi bir hatıra olamazsın belirsiz, uzak Biliyorsun bazı şeyler vardır elimizde olmayan İşte öyle imkânsız birşey seni unutmak ![]() Zannetme ki her şey bitti sevdiğim; Bir gün yeşerecek şu sararmış yapraklar ![]() Ve bundan sonra kim severse dünyada; Seni ve beni hatırlayacaklar ![]()
![]() |
Cevap : Unutulmayanlar |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : UnutulmayanlarBeni hatırladıkça için ürperecek, Boşanan gözyaşlarını tutamayacaksın ![]() Boşuna zorlama kendini, sevdiğim; Biliyorum, unutamayacaksın ![]() Ve biliyorsun, ben de unutamayacağım, Eskimeyecek içimde sana ait ne varsa Şöhretmiş, servetmiş her şey geçiyor, inan Dostluklar ve sevgiler kalıyor, kalırsa ![]() |
![]() |
![]() |
|