Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Spor & Outdoor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
120, 1200, bronşit, kapsül, kronik, quicks, reishi

Dr Quicks | Reishi | Kronik Bronşit 1200 mg 120 kapsül

Eski 09-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dr Quicks | Reishi | Kronik Bronşit

Reishi Mantarı olarak bilinen Ganoderma lucidum, özellikle karaciğer bozuklukları, kanser, artrit ve
hipertansiyon gibi rahatsızlıklar için devam eden tedavinin yanında, besin desteği olarak tercih edilmektedir Ender olarak bulunan bir mantar türüdür

Ganoderma lucidum (Reishi) metabolik ve psişik yorgunlukları, (kendini hasta hissetme veya mutsuzluk gibi) yaşam sevincine ve sağlıklı bir psikolojiye dönüştürmede, büyük ölçüde yardımcı olmaktadır İmmün sistemi güçlendirme, fiziksel canlılığı koruma, geliştirme ve her türlü asabi
yorgunluktan korunma yönünde, yüksek düzeyde yardımcı olabilir

İçerisinde kompleks karbonhidratlar (suda eriyen polisakkaritler), triterpenler (ganoderik asid), amino grup asitler ve proteinler bulunur Araştırmacılar içeriğinde bulunan en etkili öğelerin polisakkaritler ve ganoderik asid olduğunu ortaya koymuşlardır

İçeriğindeki polisakkaritler; immün sistemi düzenlemeye ve tansiyonun düşmesine destek olabilmektedir İçeriğindeki diğer aktif öğe olan ganoderik asid ise histamine bağlı alerjilere, nefes darlığı ve karaciğer fonksiyonlarını destekleyebilmektedir

Günlük alınan Reishi, bağışıklık sistemini güçlendirip, kan dolaşımını düzenleyerek, sağlıklı bir vücuda sahip olmak için ideal bir besin desteğidir

Dr Quick’s, Reishi mushroomlarda sadece en yüksek kalitedeki organik sertifikalı mantarlar kullanılmıştır

ŞİŞE İÇERİĞİ
REİŞİ MANTARI 1200mg
120 KAPSÜL

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Besin Çeşidi : Vitamin ve Mineral
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 03092012
81,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com