![]() |
Üşüyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Üşüyorum..Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum ![]() ![]() MUHSİN YAZICIOĞLU
![]() ![]() [RABB'm Rahmet Eylesin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Üşüyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() ÜşüyorumÜŞÜYORUM Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum ![]() ![]() ----MUHSİN YAZICIOĞLU---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Üşüyorum |
![]() |
![]() |
#4 |
sam00
|
![]() Cevap : Üşüyorumaaah ah, istediği oldu ![]() ![]() ![]() Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ÜşüyorumGerçekten çok güzel bi şiir yazmış sanki kendini anlatmış : (
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
evrem88
|
![]() Cevap : Üşüyorumtıpkı şiirindeki gibi hakk'a yürüdü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ÜşüyorumKendi sesindende dinledim bu şiiri çok güzel söylüyor çok iyi bir insandı yaşamasını umutla bekliyorduk ama kaybettik Allah mekanını cennet eylesin kalanlarınada sabır versin yapacak daha çok işleri vardı ama Allah sevgili kulunu yanına aldı anıları ile yaşayacak bundan sonra |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Üşüyorum.. |
![]() |
![]() |
#8 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Üşüyorum..Kendi sesinden şiirini dinlemek isterseniz Burdan Muhsin Yazıcıoğlu - Üşüyorum Şiiri (Kendi Sesinden) | rugzO ![]() |
![]() |
![]() |
|