![]() |
Garmin Forerunner 60 Kol Bilgisayar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garmin Forerunner 60 Kol BilgisayarGarmin Forerunner 60 Kol Bilgisayar Forerunner 60 Stok No : 010-00743-10 Spor salonunda veya dışarıda bisiklet sürdüğünüzde veya koştuğunuzda geniş kapsamlı form tutma için ideal, kullanımı kolay bir sportif saattir ![]() Çok yönlü form tutma için antreman Form tutma hedefleri koyma ve nasıl ilerlediğinizi görmek kolaydır ![]() ve yakılan kalori miktarı gibi egzersiz verisini görüntüleyebilir ![]() Hedefinizde devam edin Eğer hedefinizden ayrılırsanız sizi uyarması için adım, hız, mesafe ve kalp atışı alarmlarını ayarlayın (isteğe bağlı pedometresi ile) Antremanlarınızı uyarlayın En uygun bölge antremanı seçeneği güncel, ortalama, %maksimum ve 5x bölgeleri ile ideal kalp atışınıza göre antremanlarınızı sağlar ![]() Garmin connect Garmin online ile dünya genelinde antreman topluluğunda antremanınızı saklayın, inceleyin, paylaşın ve yeniden yaşayın ![]() Çapraz eğitim uyumluluğu İç mekanda bir pedal mili üzerinde veya turbo eğitici antremanı için tercihe bağlı bir pedometre ya da hız/ritim sensörü şle eşleştirin ![]() Teknik Spesifikasyonlar Ağırlık:44 g ![]() Pil ömrü: 1 yıl Su geçirmezlik : var Hafıza: 100 tur yada 20 saatlik veri Kalp atış monitörü Bisiklet hız/ritm sensörü: Opsiyonel Pedometre: Opsiyonel Kablosuz veri aktarımı: var Garmin connect veri analizi: var Sanal Partner: var Otomatik durdurma: var Otomatik tur: var Otomatik gezinme: var Adım alarmı: var Süre / mesafe alarmı: var Özelleştirilebilir ekran: var Çoklu spor modu: yok Kalp atışına bağlı kalori: yok Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 03 ![]() ![]() 361,38 TL |
![]() |
![]() |
|