![]() |
Öyle Bir Sevdanın Omzuna Yasladım Ki Başımı |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Öyle Bir Sevdanın Omzuna Yasladım Ki BaşımıÖyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı ![]() ![]() ![]() Sonsuz bir güven duygusuyla,dizlerine kapanıp ağlayabilirim İçimdeki huzuru ifade edememenin telaşıyla ![]() ![]() ![]() 'Neler olacak?' diye düşünüp tüketmiyorum sevgimi,' Ne güzel geçti bugün' diyerek hergün tazeliyorum yüreğimdeki yerini ![]() ![]() Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı ![]() ![]() ![]() Rüyalarımın hepsi mavi ![]() ![]() ![]() Tüm kalbimle çektim teslim bayrağını, Mavi rüyalarımın büyük aşkı, Mecnun kabul eylediğim sevdiğime karşı ![]() Yokluk bu aşkın bürüneceği son kimlik olsun! Ayrılık,eğreti durur bu aşkta diz çöker sevdamızın kudreti karşısında ![]() ![]() ![]() Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı ![]() ![]() ![]() Sıkıca tuttu ellerimden Yüreğime dokundu tüm hasretiyle ![]() ![]() ![]() Düşecek gibi olduğumda desteğiyle güç verdi, Düşürmek isteyenlere karşı çekti restini! Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı ![]() ![]() ![]() Ne gelecekse başıma senden gelsin ![]() ![]() Sensizlik düşüncesidir tek felaketim ![]() ![]() ![]() İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa! Senin için değer tüm zorluklara katlanmaya ![]() ![]() ![]() Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı, Yoluna yüreğimi sermeye değer! Sevdamı Yüreğinde sakla yeter!!!
|