![]() |
Portfolyo Notlarım |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Portfolyo NotlarımGALATA ![]() Sessiz Galata ; belki de o dönemin -galatanın yeni inşaa edilmeye başlandığı yıllar -tarihi yapısına kendimce en uygun olan bir fotoğraf ![]() ![]() Fotoğrafın ne anlattığını açıklamak istemiyorum ![]() BOŞLUK ![]() Bu fotoğrafta Galata’yla birlikte cekilen günden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KELEBEK ![]() Keşke bir kelebek olsaydım… Onlar gibi olmayı isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() Özgürdürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gidilen yolun kelebeklere varacağını bilerek yaşamak isterdim… Burada da o durum var zaten; bir yol var oraya doğru ilerliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelebek (Düşler ülkesi) İyi ki varsın… RUHSAL DENGE ![]() Son zamanlarda fotoğrafın içindeki kompozisyona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İKİ KARDEŞ ![]() Çektiğim ilk çocuk portre fotoğrafı değil ama beğendiğim ilk portre fotoğrafım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SINIR ![]() İnsanın kendine koyduğu sınırlar vardır ![]() ![]() “kendini kısıtlamakla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazı ve Fotoğraflar : Şafak YILDIZ
![]() |
|