Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Spor & Outdoor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
500, creatine, gram, multipower, powder

Multipower Creatine Powder 500 Gram

Eski 09-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

MULTİPOWER Creatine Powder 500 gr

Hazırlama:
Toz kreatin'i 100 ml meyve suyu ile karıştırınız 5 gr toz = 1 çay kaşığı

Tavsiye Edilen Tüketim:
90 kg' a kadar olanlar: 2x5 gr toz (2x5 kapsül) ilk hafta her gün Daha sonra 2-5 hafta maksimum 2 gr toz (2 kapsül) her gün için
90 kg' dan ağır olanlar: ilk hafta 4x5 gr toz (4x5 kapsül) sonraki 2-5 hafta günlük maksimum 2 gr toz (2 kapsül)

Önerimiz:
İlk hafta için vücut kilosu ile orantılı olarak alım günlük 20 gr toz (20 kapsül) geçilmemelidir 4-6 haftalık bir kullanımdan sonra birkaç hafta ara verilmelidir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 03092012
81,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com