![]() |
Sivri Dilli Burç Yorumları |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Sivri Dilli Burç YorumlarıKoç: Ego tatminine en ihtiyaç duyan burç işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boğa: Hımbıl şey ne olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkizler: Uzak durmakta fayda var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yengeç: Etrafa sempatik görünmeye çalışan bir zavallı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslan: Eleştiriye asla gelemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başak: Ayrıntılar arasında kaybolur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terazi: Güzel olacağım diye kendini parçalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akrep: Adı üzerinde akrep gibi sokar insanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yay: Yeteneksiz ve şahsiyetsizdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlak: En duygusuz burçtur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kova: İşte menfaatçilerin menfaatçisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık: Balık eşittir alık ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Sivri Dilli Burç Yorumları |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Sivri Dilli Burç YorumlarıAslan: Eleştiriye asla gelemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte burcumun bu özelliği bana heç te uymuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Sivri Dilli Burç YorumlarıBaşak: Ayrıntılar arasında kaybolur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Detaycıyımdır,Titizimdir,Düzeni severim evet dilim pek sivri sayılmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seyito
|
![]() Cevap : Sivri Dilli Burç YorumlarıYengeç: Etrafa sempatik görünmeye çalışan bir zavallı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu ne yaff bu ben olamam:(((( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
<<MeLiSa>>
|
![]() Cevap : Sivri Dilli Burç YorumlarıAkrep: Adı üzerinde akrep gibi sokar insanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :D:D:D okadar hayvanda deiliz bee
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Sivri Dilli Burç YorumlarıBaşak: Ayrıntılar arasında kaybolur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dilim sivri değildir ama titizlik konusunda bi şey diyemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Sivri Dilli Burç YorumlarıOğlak: En duygusuz burçtur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben ne pimpirikli biriyim nede maddiyatçı,cimirimi asla değilim,hayatımda hiç romantik bi an olmadı ki uyuya kalayım ama uyuya kalacağımada benzemiyo :D:D:D:D ama yaşadığım hayattan olsa gerek insanlara duvar gibi görünmeyi tercih ediyorum çünkü hiç bir duyguyu hak etmiyorlar (forum sinsi dışında çünkü burası benim en gerçek olduğum yer ama burası dışında mobilyaları yeğliyorum) teşekkürler
|