![]() |
>> Ya$AyıNCa ANLaDıM << |
![]() |
![]() |
#1 |
SuNShine
|
![]() >> Ya$AyıNCa ANLaDıM <<YAŞAYINCA ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım ![]() Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım ![]() Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak, dinleyerek değil, Bildiklerini bana neden anlatmadığını anladım ![]() Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım ![]() Sevmek ile sevilmenin yolu önce kendini sevmekten geçermiş, Neden kendine aşık olduğunu anladım ![]() Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım ![]() Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım ![]() Ve sevilenle ağlayamıyor, kaçıyorsan ondan, çaresizliktenmiş, Senin acın için odamda tek başıma hıçkırıklarla ağladığımda anladım ![]() Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama bir tek çok sevdiği acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım ![]() Fakat, hak edermiş sevilen onun için dökülen her bir damla gözyaşına, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğin de anladım ![]() Ìyi niyet tokmakmış sevilenin başına bazen, Başımda şişlikler oluşunca anladım ![]() Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım ![]() Tek başına ayakta durabilecek kadar güçlüysen, yanında tutanlar varmış, Neden hiç yalnız kalmadığını anladım ![]() Ve Sana ihtiyacım var, gel diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana git dediğimde anladım ![]() Biri sana git dediğinde, kalmak istiyorum diyebilmekmiş sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım ![]() Dostun seni bir kez terk edermiş, bin kez değil, Aslında hep yanımda olduğunu anladım ![]() Ve bir kez terk etti mi seni, affetmek çok zormuş, Ben de affedemediğin şeyin ne olduğunu anladım ![]() Sana sevgim şımarık bir çocukmuş her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım ![]() Özür dilemek değil, affet beni diye haykırmak istemekmiş, pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım ![]() Affedemem, çok geç demek kaltak bir gururdan başka bir şey değilmiş, hala sevgi varsa içinde eğer, Tutsak kalbimin kapılarını kırıp, içine baktığımda anladım ![]() Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, yüreğimde sevgi bulduğumda anladım ![]() Ölürcesine isteyen, beklemez, sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım ![]() Sevgi emekmiş Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş ![]() Daha bir çok şey anladım ![]() Daha yolun çooook başında olduğumu anladım ![]() Can YÜCEL
____HaYaTTA HéR Şéy SéNDé BaŞlaR SéNDé BiTéR!!____ ___Dü$üN SeN GéRçéKtéN İSTéDiqiN Néyİ YaPaMaDıN!!___ _____ HayaT HéDéfLéRinDen KuRuLu BiR DüZénDiR!!!_____ __-- İyi Dü$üN HéDéfLéRini İyİ HéSapLa Ba$aRın da Ba$arıSızLıqında SaDéCé SeninLeDiR SaDéCé SéNi İLqiLéNDiRiR!!--__
|
![]() |
![]() |
|