![]() |
Cem Adrian |
![]() |
![]() |
#1 |
aksel
|
![]() Cem AdrianTanrı'nın Eller Rüzgar eserken yapraklar dökülür O berrak yüzünden bir damla süzülür Bu ayrılık, bu ayrılık kalbindeki en büyük yaradır artık Ve güneş batarken, çocuklar uyurken Baş uçumda bekleyen yorgun bir melektir Ve her gece sabret diye Saçlarımda dolaşan tanrının elleridir Ne büyük ne derin ne siyah ne keskin Ayrılık gibi o kırılgan gözlerin Unutma, unutma dikecek yırtılan geceyi sabaha Ne büyük ne beyaz ne eşsiz ne duru Hep sarılıp sarıyor üşüyen ruhumu Bırakma, bırakma elimi düşerim karanlığa Bir melek işliyor ismini ince bir dantel gibi kalbime Hissediyorum kaderimin üstünde gezinen yumuşak uçlu parmaklarını Küçük bir kum parçası karışıyor denize uzakta bir yerde Ve gözyaşların değiyor avuçlarıma Ağlama ![]() ![]() Bir Melek Ölürken Sustu içimdeki Yorgun yüzündeki Düştü elindeki Öldü Bir melekti Sen sen sen giderken Kalbim burada kalırken Ellerim sessiz soğuk ve suskun öyle dururken Yalnızlık gittiğin yoldan bana geri gelirken Gözlerimden yaş yerine sessiz harfler damlarken Sen sen sen giderken Ben ben ben kalırken Ayak seslerinle bütün camlar pencereler inerken Bir veda saçlarımdan tutup beni yerlerde sürüklerken Yüzümde ne acı ne keder Sana son kez bakarken Sen sen sen giderken Bir kalp burada kalırken Bir şehri bir tekmeyle benim üstüme yıkarken Bir dua dudaklarından düşüp paramparça olurken Sen sen sen giderken Ben ben ben kalırken Sustu içimdeki Yorgun yüzündeki Düştü elindeki Öldü Bir melekti Yağmur gecenin karanlığını gökten söküp atarken Rüzgar vurup bulutlarına beyaz şimşekler çakarken Uykusundan uyanmış çocuklar korkmuşlar ağlarlarken İçlerinden biri neden tanrı çok mu üzgün ki derken Göç yollarında kuşlar kaybolmuş ölürlerken Bir deniz kıyısında bir adam hala onu sayıklarken Gökyüzüne açılmış eller birer birer kapanırken Sen sen sen giderken Bir meleği öldürürken !! ��Veda etmeden gidilmez çocuk� Bu vedadan sayılmaz çocuk� Bir melek ölürken Böyle sessiz durulmaz Çocuk��� Anladim Anladim, hersey bitiyor Her seferinde yine ask kaybediyor bizi Anladim, herkes gidiyor Her seferinde yine cok acitiyor bizi Gözlerine bir bak, nasilda parlak Beni ugurlarken yine yüzüme böyle bak Gözlerime bir bak, nasilda islak Bana hoscakal derken, onlara iyi bak Aglamadan, aglatmadan gitmelisin simdi burdan Yagmurlardan rüzgarlardan hesap sor bu sokaklardan Gitmelisin simdi ![]() ![]() ![]() Sevgilim, sevgilim Anladim, hersey bitiyor Her seferinde yine ask kaybediyor bizi Anladim, herkes gidiyor Her seferinde yine cok acitiyor bizi Gözlerine bir bak, nasilda parlak Beni ugurlarken yine yüzüme böyle bak Ellerime bir bak nasilda ufak Bana hoscakal derken onlara iyi bak Aglamadan, aglatmadan gitmelisin simdi burdan Yagmurlardan rüzgarlardan hesap sor bu sokaklardan Aglamadan, aglatmadan gitmeliyim simdi burdan Yagmurlardan rüzgarlardan hesap sor bu sokaklardan Sevgilim ![]() ![]() ![]() Kelebek Ben bir kelebegim Yarin ölecegim Kanatlarim emanettir Ciril ciplak gömülecegim Sen bir kelebeksin Yarin öleceksin Kanatlarin emanettir Ciril Ciplak gömüleceksin Icimdeki sessler disimdaki dünya Ve gökyüzünde ben hep tek basima Kalbimdeki izler yüzümde cizikler Ve gökyüzünde ben hep tek basima Ucarim ben icimdeki askla Siyah beyaz renksiz pullarimla Beni sevmeye kanatlarimdan basla Ama Ben bir kelebegim Yarin ölecegim Kanatlarim emanettir Ciril ciplak gömülecegim Sessizlik en güclü sesim Rüzgar benim nefesimdir Yalnizlik zirhim Özgürlügüm miferimdir Her yol karanlik ama Ask benim günesimdir Ben bir kelebegim Yarin ölecegim Kanatlarim emanettir Ciril ciplak gömülecegim Hoscakal Bugün damarlarimda kan yerine ayrilik dolasiyor Bugün ellerime ellerin yerine yalnizlik dokunuyor Ve ask simdi cok uzakta uyuyan bir cocugun kalbidir Ve ask simdi cok uzakta uyuyan bir cocugun kalbindedir Bugün parmaklarima saclarin yerine sessizlik dolaniyor Bugün bana kollarin yerine karanlik sariliyor Ve ask simdi cok uzakta uyuyan bir cocugun kalbidir Ve simdi bir kalbi bir bendenden ayirip gitmenin tam vaktidir Hoscakal ![]() ![]() ![]() Bugün damarlarimda kan yerine ayrilik dolasiyor Bugün ellerime ellerin yerine yalnizlik dokunuyor Ve ask simdi cok uzakta uyuyan bir cocugun kalbidir Ve simdi bir kalbi bir bendenden ayirip gitmenin tam vaktidir Hoscakal ![]() ![]() ![]() Hayat Çok sevdim seni Çok üzdün üzdün beni Uykusuz bir gece Ve saat epey geç Aklımda bir sorun var ve elimde cevap Sabah olsa ben bi kere sızsam Ve sonra tekrar uyanıp da konuşsam Hayat hayat diye ben hayat hayat dinle beni! Bırak bırak peşimi bırak bırak peşimi beni Hayat ben vazgeçtim! Bu dünya çok elips hayat çok edepsiz Adımı bile koymuşlar benden habersiz Belki konuşmak da yaşamak gibi Belki çok gereksiz çok gereksiz Bedenim senin ama hayat ruhum asla! Diye ben hayat hayat masumum Bırak bırak peşimi bırak bırak peşimi benim Hayat ben vazgeçtim! Geri ver geri ver geri ver Herşeyi herşeyimi herşeyi baştan! Yeni baştan çok üzüldüm çok üzdüler beni! Hayat sayende o insanlar İnsanlar insanlar var ya Hepsi hepsi kadar en çok masum Ve biraz da suçluyum Ama sen çok günahkarsın hayat(Çok sevdiim) Hala masumum hala masumum hayat(Çoook sevdiim) Ama herkes kadar günahkarım(Çok üzdün beni hayat) Çok çok sevdim seni hayat Sevdim sevdim seni ama Hayat seni ben seçmedim!! Çok Çok üzdün beni hayat üzdün üzdün beni hayat!! Hayat seni ben affetmedim!!! Yağmur korkmuyorum artık senden gece korkmuyorum ben hiç karanlık üzerime gel istersen sar beni ben kaçıp gitmem korkmuyorum artık senden yalnızlık korkmuyorum hiç korkmuyorum yüreğime vur istersen kalmadı hiç kaçıp gitmem sokaklarda yanımda dolaşan yağmur geceleri başucumda duran yağmur avucumda ellerin yerine yağmur vur yüzüme vur yüzüme saçlarımda nefesn yerine yağmur dudağımda dudağın yerine yağmur gökyüzünden çaresizliğimi yağmur vur yüzüme vur yüzüme yağmur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() korkmuyorum artık senden gece korkmuyorum ben hiç karanlık üzerime gel istersen sar beni ben kaçıp gitmem ![]() korkmuyorum artık senden yalnızlık korkmuyorum hiç korkmuyorum yüreğime vur istersen kalmadı hiç kaçıp gitmem sokaklarda yanımda dolaşan yağmur geceleri başucumda duran yağmur avucumda ellerin eline yağmur vur yüzüme vur yüzüme saçlarımda nefesin yerine yağmur dudağımda dudağın yerine yağmur gökyüzünden çaresizliğimi yağmur vur yüzüme hadi vur yüzüme daha hızlı yağmur yağ hadi yağmur ağlar gibi yağmur vur yüzüme durma vur yüzüme yağmur çok üzgünüm çok üzgünüm çok üzdüm yağmur kaybetmeyecek neyim kaldı ne kaldı yağmur vur yüzüme hadi vur yüzüme yağmuuur ![]() ![]() ![]() ![]() vur yüzüme yağmuuur ![]() ![]() ![]() yağ yağmur ![]() ![]() ![]() vur yüzüme yağmuuur ![]() ![]() BANA ÖZEL ![]() ![]() ![]() ![]() elleri var küçücük ![]() kimse bilmez benden başka bi kalbi var kocaman ama bana özel bazen kızar dünyaya ama sadece kendini üzer göremezler ![]() ![]() ![]() çözemezler ![]() ![]() ![]() Onu neden sevemezler ![]() ![]() ![]() bazen bakar gökyüzüne O ![]() kuş olup kanat çırpmak ![]() yemyeşil çimenlerde çırılçıplak koşmak ister bu gri şehrin tüm yollarını rengarenk boyamak ister göremezler ![]() ![]() ![]() çözemezler ![]() ![]() ![]() onu nasıl sevemezler ![]() ![]() ![]() bilemezler ![]() ![]() ![]() hiç sevemezler ![]() ![]() ![]() şimdi O kanatlarını rüzgara açmış ![]() yıldızların arasında o kadar parlak ki onu seçemezler başka sularda o ![]() ![]() ![]() şimdi başka rüzgarlar arıyor başka yollara yürüyor ![]() ![]() ![]() başka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti yaz çocuk bu gece ismimi yollarına bu kente anlat ne demekmiş kazı caddelere aşk bu gece şehri terk etti çal çocuk bu gece şehrin tüm kapılarını hüzünle ıslak kelebekler bırak ellerine, söyle; aşk bu gece şehri terk etti "kal" duymayı bekledi "git duymayı değil de ![]() ![]() ![]() sadece sevilmeyi istedi bu onun suçu değil de ![]() ![]() ![]() döküldü bu gece yağmur gözlerine, eline, yüzüne al ısıt, elleri çok soğuk kapa göğsüne çarpıyor yüzüne rüzgar ellerine, saçına, tenine sev onu, kalbi çok çok soğuk ısıt göğsünde ![]() ![]() Masal Şarkısı Yollar ![]() ![]() ![]() Önümüzde yine sokaklar ![]() ![]() ![]() Kalabalık, gri kaldırımlar ![]() ![]() ![]() İnsanlar ![]() ![]() ![]() İnsanlar ![]() ![]() ![]() Yalnız ve umutlu ![]() ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() ![]() Bitmez dediğimiz masallar ![]() ![]() ![]() Elimizde kalan yalanlar ![]() ![]() ![]() Ufalmış ![]() ![]() ![]() İncinmiş ![]() ![]() ![]() Oyunlar ![]() ![]() ![]() Elleri ![]() ![]() ![]() Sanki hep ellerimde ![]() ![]() ![]() Kalbi ![]() ![]() ![]() Kalbimde ![]() ![]() ![]() Ve gözlerinden akan yaş ![]() ![]() ![]() Sanki içimde ![]() ![]() ![]() Kırık bir cümle ![]() ![]() ![]() Hala içimde ![]() ![]() ![]() Yağmur ![]() ![]() ![]() Sesini duyunca sende ![]() ![]() ![]() Beklersin, pencerende ![]() ![]() ![]() Belki geri gelir diye ![]() ![]() ![]() Elinde yüzünde rüzgâr ![]() ![]() ![]() Oynatır hüznü içinde ![]() ![]() ![]() Bembeyaz kar ![]() ![]() ![]() Elleriyle ![]() ![]() ![]() Dokunur yorgun yüzüne ![]() ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() ![]() Sevdiğin o şarkı şimdi ![]() ![]() ![]() Kaybolmuş bir çocuk sesi ![]() ![]() ![]() Unutulmuş gibi ![]() ![]() ![]() Bir kuşun kanadındadır aşk, Şimdi ![]() ![]() ![]() Kayan bir yıldız gibi ![]() ![]() ![]() Ortasından deler ![]() ![]() ![]() Geceyi ![]() ![]() ![]()
|