![]() |
Yalanmış |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Yalanmış![]() Kulağımın içi kaşınıyor ![]() Felaket ![]() Önce azar azar başlıyor kaşıntı, geceleri ![]() Sonra artıyor ![]() Kaşımak da bir zor ki kulağın içini ![]() Bir türlü geçmiyor ![]() "Ne yapsam acaba?" diyorum ![]() Günler geçtikçe daha da artıyor ![]() Doktora gitmeye karar veriyorum ![]() Arkadaşlarıma soruyorum; "Tanıdığınız iyi bir kulak burun boğazcı var mı?" diye ![]() "N'oldu ki?" diye soruyor arkadaşlarım ![]() "Kaşınıyor kulağım" diyorum ![]() "Uyuyamıyorum geceleri, kulak kaşınmasından!" Bir doktorun adını söylüyor bir tanesi ![]() "Çok iyi doktordur" diyor ![]() "Kimsenin çözemediğini çözer, iyileştiremediğini iyileştirir ![]() Gidiyorum doktora ![]() Gözlüklü, şirin bir amca ![]() Elinde bir büyüteç, kulağıma bakıyor ![]() Şaşırıyorum önce ![]() "İçinde kaşıntı var" diyorum ![]() "Öyle büyüteçle ne anlayacaksınız ki?" "Yok" diyor, "Ben çoktan anladım ne olduğunu da, şimdi daha iyi görmek için bakıyorum ![]() "Nedir?" diyorum doktora ![]() "Eski sözler kaçmış kulağınıza" diyor ![]() "Nasıl yani?" diyorum ![]() "Kimin sözleri?" "Bakacağız" diyor ![]() Sonra bir alet çantasından kocaman, ucu ince, cımbıza benzer bir alet çıkarıyor ![]() "Yan durun ![]() ![]() Biraz irkiliyorum ![]() "Eski sözler" diyorum, "Ha?" Cımbızın ucu kulağıma giriyor, canımı acıtmıyor nedense ![]() "Bir erkek sesi bu" diyor ![]() Sanki bir uğultu duyuyorum ![]() Cımbızı çıkarıyor kulağımdan ![]() "Yalan kaçmış kulağınıza!" diyor doktor ![]() Yalana bakıyorum ![]() Küçücük bir şey gibi gözüküyor ![]() "Vay be! Günlerdir kulağımı kaşındıran bu muymuş? Hangi yalan peki?" diyorum ![]() "Durun, bekleyin" diyor doktor ![]() "Dikkatli olmamız lazım ![]() ![]() ![]() ![]() Yalanı tüpün içine koyuyor ![]() Kapağını da kapıyor tüpün ![]() Serbest kalıyor yalan ![]() "Seni seviyorum" diye cılız bir ses geliyor tüpün içinden ![]() "Yalanmış ha?" diyorum ![]() Kulağım bile anlamış, kalbim hálá anlamıyor İCLAL AYDIN
![]() |
|