![]() |
Sen Sen Ol Sakın Gitme! |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Sen Sen Ol Sakın Gitme!İçinden çıkamadığım yollarda geçer oldu vaktim ![]() ![]() ![]() En büyük rüyamken, en geniş gerçeğim olmuşsun ![]() ![]() ![]() Ertesi günün sabahında ne olacağını bilmeden harcadığım vaktimdin ![]() ![]() ![]() En büyük sevincimken, en acılı göz yaşım olmuşsun ![]() ![]() ![]() Bir gün beni sevmen için dua ederken, duamın sonunda vazgeçer olmuşum senden ![]() ![]() ![]() ![]() En büyük sevgimken, en güçlü nefretim olmuşsun ![]() ![]() ![]() Senin için her şeyden vazgeçip beklemişim günlerce, aylarca ![]() ![]() En büyük gücümken, en onursuz utancım olmuşsun ![]() ![]() ![]() Her yaptığını, aldığın her nefesi savunurken ve hep arkandayken harcamışım bir avuçluk onurumu ![]() ![]() ![]() En büyük yandaşımken, en büyük düşmanım olmuşsun ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarını silmek için beklemişim gecelerce, sabaha kadar senin derdin için gözyaşı dökmüşüm de,ben mutsuzken sen dinler olmuşsun ![]() ![]() En büyük dostumken, en kimsesizinden hiç olmuşsun ![]() ![]() ![]() Kim olduğunu, kim olacağını çözemedim daha ama, nolur acısa da yaralarım ağlasam da gecelerce; bir önceki iyilik için sen sabret bana, kol kanat ger yalnızlığıma ![]() ve sen sen ol sakın Gitme ![]() ![]() ![]()
|