![]() |
Yaşlılık :) |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Yaşlılık :)85 yaşından bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir ![]() bakındıktan sonra yaşlı adama sorar: D-"içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?" A-"Evet, eşim ![]() D-"Ama bayan 25 yaşlarında ![]() ![]() ![]() A-"Tamam işte, eşim o ![]() baba olamaz mıyım yani?" D-"Yoo, aklıma benim dedem geldi de ![]() A-"Nesi varmış dedenizin?" D-"Kendisi av meraklısı idi ![]() ![]() zorlanmaya başladı ![]() yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye ![]() hazırlandı ![]() ![]() Ben de kendisiyle gittim ![]() gördük ![]() ![]() bastonla ateş etti ![]() ![]() ![]() ![]() A-"Olur mu, başkası vurmuştur onu ![]() D-"Ben de onu demeye çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yaşlılık :) |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : Yaşlılık :)zuhahahaha gerçekten güzelmiş paylaşım için tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Yaşlılık :)Saolun gerçekten çok komikti ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Yaşlılık :)![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
efobedo
|
![]() Cevap : Yaşlılık :)eüheheheheheh kptumya 100 sorunun ardından
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gulhan
|
![]() Cevap : Yaşlılık :)emegıne saglık güzeldıo
|