Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beklentisiz, sevmek

Beklentİsİz Sevmek

Eski 01-28-2007   #1
rebellious23

Beklentİsİz Sevmek

Hiç beklentisiz sevdiniz mi?

Yani Bugün telefon etmedi demeden, Şu an nerede acaba? diye kendi kendinizi yemeden, Yaş günümü hatırlayacak mı acaba? diye bir beklenti içine girmeden Sevdiniz mi hiç?

Yanındaki erkek arkadaşına aldırmamayı öğrenip ama aldırmıyormuş gibi yapmadan, gerçekten aldırmadan, Bitecekse biter , bunu ben değiştiremem, beni sevmeyi bırakmasını değiştiremeyeceğim gibi diye düşünüp Onu yersiz kıskançlıklara boğmaktan ve kendinizi yıpratmaktan vazgeçebildiniz mi hiç? Hiç beklemeden çalan bir kapıda, onu karşınız da görmek ne güzeldir bilir misiniz?

Beklemediğiniz bir anda hediye almak en sevdiğinizden

Ve beklemeden gelen bir seni seviyorum mesajının tadına varabildiniz mi hiç? Siz istediğiniz için değil, o istiyor diye yapıldı mı tüm bunlar?

Ve beklentisiz sevmenin tadına bakabildiniz mi hiç?

Bugün beni hatırlamadı yerine Hiç beklemiyordum, senin geleceğini diyebilmek ne güzeldir oysa Onu boğmadan, kendinizi boğmadan sevebilmek ne güzeldir

Sahiplenme duygusundan uzak, sevmenin, sevilmenin tadına varabildiniz mi hiç? Yapılmamış davranışlar, söylenmemiş sevgi sözcükleri ile kendi kendinizi aşk çıkmazında kaybedeceğinize, Hiç beklenmeyen bir demet çiçekle mutlu oldunuz mu? Beklentisiz sevin

Ben, beklentisiz seviyorum

Niye aranmadım diye düşünüp kendi kendinizi yiyeceğinize, hiç beklenmedik bir “Seni özledim” mesajı ile aşkı yakalayın Beklentisiz sevin

Ben, beklentisiz seviyorum

O, sizin sevgiliniz olduğu için değil Onu sevdiğiniz, onun da sizi sevdiği için sevin Sevgiye karışan beklenti denen illeti hemen silin aşkın ak sayfalarından

Göreceksiniz ki, o zaman aşk, başka bir güzel

Göreceksiniz ki, o zaman sevgili, daha bir romantik

Göreceksiniz ki, o zaman sevmek ve sevilmenin damaklarda bıraktığı tat, yıllanmış şarap gibi, beklenti zehrine karışmadan bir başka döndürüyor insanın başını Ben, beklentisiz seviyorum Onun nerede olduğunu merak etmiyorum

Beni bugün neden aramadı diye geçirmiyorum içimden, aramadığı zamanlarda

Geleceğe dair hayallerim de yok zaten

Ben, sevgiyi yaşıyorum

Onun yanımda olduğu anlar o kadar değerli, o kadar kıymetli ki Gerçekleşmemiş ve gerçekleşmeyecek beklentilerle mahvetmiyoruz o anları Beklentisiz seviyoruz

Sevdiğimiz için seviyoruz

Hayalsiz, geleceksiz, beklentisiz Anlık seviyoruz

Deneyin Beklentisiz, sevmeyi deneyin bir gün

Beklentilerle boğduğunuz aşklarınıza acıyacaksınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-31-2007   #3
brave83

Eline sağlık kardeş beklentisiz sevebiliyorsa bir insan ne güzel şey :)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-31-2007   #4
90burcu

beklentisiz seven hiç yoktur bencee
çok güseldii yaaa teşekkürler rebel abii

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-01-2007   #5
puslu

gerçek sevgide tek beklenti onun mutlu olmasıdır başka beklenti olmaz bence
ben beklentisiz sevdim gerçekten

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-01-2007   #6
tatia27

bu yazı bana ne offf çektirdi bi bilsen teşekkürlerr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com