![]() |
Beklentİsİz Sevmek |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
Beklentİsİz SevmekHiç beklentisiz sevdiniz mi? Yani Bugün telefon etmedi demeden, Şu an nerede acaba? diye kendi kendinizi yemeden, Yaş günümü hatırlayacak mı acaba? diye bir beklenti içine girmeden ![]() ![]() ![]() Yanındaki erkek arkadaşına aldırmamayı öğrenip ama aldırmıyormuş gibi yapmadan, gerçekten aldırmadan, Bitecekse biter , bunu ben değiştiremem, beni sevmeyi bırakmasını değiştiremeyeceğim gibi diye düşünüp ![]() Beklemediğiniz bir anda hediye almak en sevdiğinizden ![]() ![]() ![]() Ve beklemeden gelen bir seni seviyorum mesajının tadına varabildiniz mi hiç? Siz istediğiniz için değil, o istiyor diye yapıldı mı tüm bunlar? Ve beklentisiz sevmenin tadına bakabildiniz mi hiç? Bugün beni hatırlamadı yerine Hiç beklemiyordum, senin geleceğini diyebilmek ne güzeldir oysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahiplenme duygusundan uzak, sevmenin, sevilmenin tadına varabildiniz mi hiç? Yapılmamış davranışlar, söylenmemiş sevgi sözcükleri ile kendi kendinizi aşk çıkmazında kaybedeceğinize, Hiç beklenmeyen bir demet çiçekle mutlu oldunuz mu? Beklentisiz sevin ![]() ![]() ![]() Ben, beklentisiz seviyorum ![]() ![]() ![]() Niye aranmadım diye düşünüp kendi kendinizi yiyeceğinize, hiç beklenmedik bir “Seni özledim” mesajı ile aşkı yakalayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, beklentisiz seviyorum ![]() ![]() ![]() O, sizin sevgiliniz olduğu için değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göreceksiniz ki, o zaman aşk, başka bir güzel ![]() ![]() ![]() Göreceksiniz ki, o zaman sevgili, daha bir romantik ![]() ![]() ![]() Göreceksiniz ki, o zaman sevmek ve sevilmenin damaklarda bıraktığı tat, yıllanmış şarap gibi, beklenti zehrine karışmadan bir başka döndürüyor insanın başını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bugün neden aramadı diye geçirmiyorum içimden, aramadığı zamanlarda ![]() ![]() ![]() Geleceğe dair hayallerim de yok zaten ![]() ![]() ![]() Ben, sevgiyi yaşıyorum ![]() ![]() ![]() Onun yanımda olduğu anlar o kadar değerli, o kadar kıymetli ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğimiz için seviyoruz ![]() ![]() ![]() Hayalsiz, geleceksiz, beklentisiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deneyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beklentilerle boğduğunuz aşklarınıza acıyacaksınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
puslu
|
![]() gerçek sevgide tek beklenti onun mutlu olmasıdır başka beklenti olmaz bence ![]() ben beklentisiz sevdim gerçekten ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|