Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aklındaki, benioydu, biliyorum, sevmedin

Biliyorum Sevmedin Beni..O'ydu Aklındaki..

Eski 03-20-2009   #1
Gözyaşı
Icon1uzz

Biliyorum Sevmedin Beni..O'ydu Aklındaki..

Neye daldı gözlerin? Baktığın gökyüzüne mi? Ufuk çizgisinde beliren o hayal meyal gölge, seninde dikkatini çekti mi? Söylesene dinliyor musun beni? Sessizlik ha Yeni dostun, senin deyişinle yeni tarzın yani

Biliyorum sevmedin beni, sus, sakın aralama dudaklarını Duymak istemiyorum sesini, cesaretimi kırar

Onu düşünüyorsun değil mi? Anlamamış gibi yapma, biliyorsun kimden bahsettiğimi Yenildiğin, küçük çocuk gibi büktüğün dudaklarından belli Evet evet, o aklındaki

Bir türlü çıkmıyor değil mi? Ah Bilirim o duyguyu İçinde sürekli küllenmeye kafa tutan bir aşk, bir türlü söndüremediğin

Nerde mi o şimdi?

Bir liman kentinde, uzaklardadır

Gözü sürekli gemiler yanaşan rıhtımlardadır, ona verdiğin son çiçektir ellerindeki Gözleri hülyalıdır, şişmiştir belki seni düşünmekten, kırmızıdır

Yoo, hüsn-i talil de değil, seni güzel bir sebebe bağlamak Sen sebepsen güzeli kötüsü olmaz onun

Boşver beni, onu düşün şimdi

Ben görebiliyorum dalgalardan Çiçekli, beyaz elbisesi üstündeki Tıpkı şimdi oturduğu o küçük sahil kasabası gibi, bembeyaz tenli, masum, duru Günah nedir bilmeyen, belki o melek gözlerinin altından neler hissettiği bilinmeyen

Bir o kadar şeffaf, bir o kadar mat çehresi

Tıpkı Tıpkı senin gibi Bırak! İtiraz etme şimdi Biliyorum Yeltenme birşey söylemeye Gidiyorum

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com