Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etti, evine, giren, hastanelik, hırsızı, tekvandocu

Tekvandocu, Evine Giren Hırsızı Hastanelik Etti!!

Eski 03-19-2009   #1
Berna
Icon47

Tekvandocu, Evine Giren Hırsızı Hastanelik Etti!!

Fatih'te güpegündüz bir eve giren Gürcistan uyruklu hırsız, tekvandocu ev sahibinin hışmından kurtulamadı
Evi daha önce de iki kez soyulan ev sahibi, hırsızı hastanelik etti

Fatih Hacı Evhattin Mahallesi Merhaba Caddesi 98 numaradaki binanın ikinci katında saat 1000 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti: Serbest meslekle uğraşan Erkan Topal(36), evinde bulunduğu sırada dış kapıdan sesler geldiğini duydu Kapı kilidinin açılmaya çalışıldığını hisseden Topal, bir süre bekledi Kapının kilidini tornavida yardımıyla açan hırsız bir anda ev sahibini karşısında gördü Gürcistan uyruklu hırsız, elindeki tornavidayla Erkan Topal'a saldırmaya çalıştı

Gençliğinde uzun süre tekvandoyla uğraştığı öğrenilen Erkan Topal, hırsızı eve girdiğine pişman etti
Evinin salonunda Gürcü hırsızı döven ev sahibi ardından polise haber verdi
Olay yerine gelen polis ekibi, yediği dayağın etkisiyle baygınlık geçiren hırsız için ambulans çağırdı
Ambulansla Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen hırsızlık zanlısı tedavi altına alındı

Gündüz vakti hırsızlık şokunu yaşayan ev sahibi Erkan Topal,
"Daha önce de evim iki kez soyuldu Kapının kurcalandığını duyunca içeri girmesini bekledim Elindeki tornavidayla saldırınca bir arbede yaşandı Boğuşma sırasında hırsız baygınlık geçirdi Sonra polis ve ambulans geldi" diye konuştu
Evsahibi Erkan Topal daha sonra ifade vermek üzere polis merkezine götürülürken, yaralı hırsızın hastanede tedavisi devam ediyor

Cevap : Tekvandocu, Evine Giren Hırsızı Hastanelik Etti!!

Eski 03-20-2009   #2
dejavu2009

Cevap : Tekvandocu, Evine Giren Hırsızı Hastanelik Etti!!

Eline ayağına sağlık,

- tak! tok! tak! tak
- bu da ne böyle
- tak!
- Oooo bu bir hırsız Gel bakıyım buraya
- Abi vurma men sadece bakıp çıkıyordum
- Sen tekvando biliyor musun
- Efendim ne! anlayamadım
- Bak şimdi bu hiç olmadı sana tekvando öğretecem
- !!???
- bak bu bir sol kroşe, bu sağ kroşe,
- @@@@
- Bu ileri doğru salto hareketi
- ye-te-r @@@

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com