Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mutlu, yeter

mutlu ol yeter ki..

Eski 03-19-2009   #1
yagmur34

mutlu ol yeter ki..

Her güzel şey bitmese olmaz mı şu dünyada Mutluluklar ömür boyu sürse, beraber ölünse ve beraber yaşansa şu dünyada sevilenle
Ama, olmuyor işte İstesende istemesende 'acı' denen, boyutu kısa ama etkisi büyük illet vuruyor seni Alıp başını, gidiyorsun kendinden Hayat anlamsız; boş boş dolaşıyorsun şehrin dolu kalabalığının içinde
Her yeni başlangıçta söylenenler oluyor; 'ömür boyu mutlu olalım ben artık senden başka kimseyle olmak istemiyorum!'
sadece 'kelime' lerde kalıyor söylenenler açığa vurulamıyor öldürülüyor ve aniden bitiyor herşey ne olup bittiğinin farkına bile varamadan; bitiyor herşey ve herkes

'Hani benden başkasıyla olmak istemiyordun Hani biz ömürdük, hani biz ömür boyuyduk, hani ömrümdün hani ömrümüzün şu kalan kısa ama uzun yıllarında hep beraber olacaktık
hani benimdin, bendin hani sendim hani 'biz' lik nerde hani ellerin, yüreğin nerde 'sen' nerdesin'
hep 'hani' ler ve 'ama' lar kurcalıyor beynimizin içindeki saflığı herşey koca bir 'hiç'
hiçliğimizde kaldık, ötesine geçemedik 'hep' olamadık

tekrar 'sen' ve 'ben' olmak ne kadar kötü şu yalan dünyada tamamlayamamak 'biz'i, birbirimizi
hala saçlarının kokusu var burnumda hala sen varsın göz bebeğimin içinde
gözbebeğimsin

artık hayattan bir umudum yok beni aydınlatacak bir ışık, yok 'sen' yoksun 'biz' yokuz
her şeyin sonunda bir 'kendine iyi bak' yetti yaşananların ardından
öyleyse; sende 'kendine iyi bak' sevdiğim ve mutlu ol mutlu ol yeter ki

şarkımızı hatırladım

'mutlu ol yeter ki
gittiğin yerde benden sonra gelen yıllar
seni benden alsalar bile
mutlu ol yeter ki
gittiğin yerde benden bir parça 'aşk' olsun
katre olsun yeşil gözlerinde'

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com