![]() |
mutlu ol yeter ki.. |
![]() |
![]() |
#1 |
yagmur34
|
![]() mutlu ol yeter ki..Her güzel şey bitmese olmaz mı şu dünyada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama, olmuyor işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her yeni başlangıçta söylenenler oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() sadece 'kelime' lerde kalıyor söylenenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Hani benden başkasıyla olmak istemiyordun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani benimdin, bendin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hep 'hani' ler ve 'ama' lar kurcalıyor beynimizin içindeki saflığı ![]() ![]() ![]() ![]() hiçliğimizde kaldık, ötesine geçemedik ![]() ![]() ![]() ![]() tekrar 'sen' ve 'ben' olmak ne kadar kötü şu yalan dünyada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hala saçlarının kokusu var burnumda ![]() ![]() ![]() ![]() gözbebeğimsin ![]() ![]() ![]() artık hayattan bir umudum yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her şeyin sonunda bir 'kendine iyi bak' yetti yaşananların ardından ![]() ![]() öyleyse; sende 'kendine iyi bak' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şarkımızı hatırladım ![]() ![]() 'mutlu ol yeter ki ![]() ![]() gittiğin yerde benden sonra gelen yıllar ![]() ![]() seni benden alsalar bile ![]() ![]() mutlu ol yeter ki ![]() ![]() gittiğin yerde benden bir parça 'aşk' olsun ![]() ![]() katre olsun yeşil gözlerinde ![]() ![]()
![]() |
|