Çocuk Gözüyle.. |
03-15-2009 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Çocuk Gözüyle..Öğretmen minik öğrencilerinden, Allah'a mektup yazmalarını istedi İşte mektuplardan bazıları: Sevgili Allah'ım, Turuncunun morla gideceğini hiç sanmazdım Ama salı akşamı yaptığın gün batımını görünce fikrimi değiştirdim Müthişti *** Sevgili Allah'ım, İnsanları öldürüp yenilerini yaratıyorsun Bunun yerine elindekileri tutsan daha kolay olmaz mı? *** Sevgili Allah'ım, Ayrı odaları olsaydı, sanıyorum Kabil Habil'i öldürmezdi Annem öyle yaptı *** Sevgili Allah'ım, Pazar günü beni seyredersen, sana yeni ayakkabılarımı göstereceğim *** Sevgili Allah'ım, Dünyadaki herkesi sevmek zor olmalı Ailemde sadece dört kişi olmasına rağmen, hepsini sevmekte zorlandığım zamanlar oluyor *** Sevgili Allah'ım, Dün öğretmenimiz bize senin neler yaptığını anlattı Sen tatildeyken o işleri kim yapıyor? *** Sevgili Allah'ım, Gerçekten görünmüyor musun, yoksa bize numara mı yapıyorsun? *** Sevgili Allah'ım, Babam evde kaba konuşursa, gerçekten cennete gidemez mi? *** Sevgili Allah'ım, Zürafayı gerçekten öyle mi yaratmak istedin, yoksa kazara mı oldu? *** Sevgili Allah'ım, Ülkelerin çevresindeki sınırları kim çiziyor? *** Sevgili Allah'ım, Sen 'başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan, sen de onlara öyle davran' dedin mi? Dediysen kardeşime artık iyi davranacağım *** Sevgili Allah'ım, Bebek kardeş için teşekkür ederim Ama sanıyorum bir karışıklık oldu Ben bebek köpek için dua etmiştim *** Sevgili Allah'ım, Bana bir midilli gönderir misin? Senden daha önce hiçbir şey istememiştim İstersen bak *** Sevgili Allah'ım, Büyüyünce aynı babam gibi olmak istiyorum Ama onun gibi her tarafım kıl olmasın *** Sevgili Allah'ım, Sana hizmet edenlerin içinde en çok Nuh ve Davud'u sevdim *** Sevgili Allah'ım, Bir öğretmenimiz elektriği Edison'un yaptığını söylemişti Başka bir öğretmenimiz de senin yaptığını söyledi Kesin Edison senden çalmıştır *** Sevgili Allah'ım, Benim için endişelenme Karşıdan karşıya geçerken hep sağıma soluma bakıyorum *** Sevgili Allah'ım, Bazen seni düşünüyorum Dua ettiğim zamanların dışında da |
|