![]() |
Erdoğan'ı "Peygamber" İlan Ettiler! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Erdoğan'ı "Peygamber" İlan Ettiler!MHP’Lİ VURAL’DAN ŞOK İDDİA: İŞİ ÇIĞIRINDAN ÇIKARDILAR, ERDOĞAN PEYGAMBER İLAN EDİLDİ! ![]() Erdoğan "Padişah" ve "2'nci Atatürk" pankartlarının ardından "Peygamber" de oldu ![]() MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, seçim mitinglerinde ’Son Osmanlı Padişahı’, ’Davos Fatihi’ gibi benzetmeleri yapılan ve ’2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ses kaydını dinletti AKP Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser’in 14 Kasım 2008’de yaptığı bir konuşmanın kaydını dinleten Vural, İl Başkanı’nın Erdoğan için “Biz Başbakanımızın aşığıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Kimse dil uzatamaz” Türkiye’de yıpratılmadık milli ve manevi şahsiyet kalmadığını kaydeden Vural Peygamber’e kimsenin dil uzatmaya hakkı olmadığını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ????????????????
![]() |
Cevap : Erdoğan'ı "Peygamber" İlan Ettiler! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Erdoğan'ı "Peygamber" İlan Ettiler!Günaha giriyorlar acıyorum sadece söyleyen aklı dengesi bozuktur kesin böyle konuşanların aklından şüphe edeceksin
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Erdoğan'ı "Peygamber" İlan Ettiler!![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Erdoğan'ı "Peygamber" İlan Ettiler!valla arkadaşlar bende öyle insanlar tanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JOKER
|
![]() Cevap : Erdoğan'ı "Peygamber" İlan Ettiler!yazık bunlara acıyorum sadece :D
|