![]() |
"Demek Ki Kriz Teğet Geçmedi" |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() "Demek Ki Kriz Teğet Geçmedi"![]() Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, ''Dar gelirlilere verilecek 300 TL'lik harcama çeki soruna çözüm olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye'de ve dünyada yaşanan krizi 2,5 yıl önce kamuoyuna duyurduklarını ifade eden Akyıldız, ''Bunu söylediğimizde bana 'Felaket tellallığı yapma' demişlerdi ![]() ![]() ![]() Ekonomik krizi çözmede üretim, istihdam ve tüketimin aynı anda desteklenmesi gerektiğini ifade eden Akyıldız, şunları söyledi: ''Dar gelirlilere bir defaya mahsus verilmesi gündemde olan 300 TL'lik harcama çeki soruna çözüm olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mevcut siyasi iradeyi tedbir almamakla suçlayan Akyıldız, şöyle konuştu: ''300 TL'lik harcama çekiyle bu işi geçiştirip adeta seçim için bir parmak bal noktasında değerlendirecek bir uygulama yaparlarsa kor haline gelmiş demirin üzerine 1 bardak su dökmüş olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anayasada düzenleme Türkiye'de yeni bir anayasa düzenlemesi yapılmasına itirazları olmadığını belirten Akyıldız, şunları kaydetti: ''Devletin yapısı ve işleyişi noktasında tartışmaların sürdürüldüğü bir gündeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : "Demek Ki Kriz Teğet Geçmedi" |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : "Demek Ki Kriz Teğet Geçmedi"Esnafın durumu gerçekten iyi değil,umarım en kısa sürede durumları düzelir,ımf ile devam edildiği sürece de bu imkansız,ımf bir ülkeyi kalkındırmak için değil kalkınmasını engellemek için çalışır,kim kendisine rakip olacak birine yardım eder ki,Amerika kontrolündeki ımf mi?Hiç sanmam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : "Demek Ki Kriz Teğet Geçmedi" |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : "Demek Ki Kriz Teğet Geçmedi"Katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|