![]() |
Deneme-Kendimi Kandırıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
Deneme-Kendimi KandırıyorumDefterden ısrarla silmeye çalışıyorum, bastırarak yazdığım adını ![]() ![]() ![]() ![]() Siliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sayfayı yırtıyor, parça parça edip atıyorum hüzünle ![]() ![]() ![]() Ertesi gün, yeni sayfada yine kalemin izlerini görüyorum ![]() ![]() ![]() Gecenin ayazında balkona çıkıyor, yollara bakıyor, her gelip geçen arabaya acaba sen mi geldin diye bakıyorum ![]() ![]() ![]() Titriyorum soğuktan, bitti, bitti diyorum usulca kendime ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yastığa başımı her koyuşumda sen de beni düşlüyor musun diye soruyorum kendi kendime ![]() ![]() ![]() ![]() Yanıtsız kalıyor sorularım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyandığımda sadece sen oluyorsun günümde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuhaf bir labirent içindeyim, hep aynı noktaya dönüp geliyorum farketmeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç saat aklımdan geçmediğinde ooh rahatlıyorum! diyorum kendime ![]() ![]() ![]() Bak bitiyor, unutuyorsun ![]() ![]() ![]() Ve aniden yeniden geliyor, dikiliveriyorsun hayalinle ![]() ![]() ![]() Hüzünle karışık, dolan gözlerimle yukarı bakıyorum gülümseyerek ![]() ![]() ![]() Biryerde okumuştum göz yaşlarınızı akıtmamak için yukarıya bakıp gülümserseniz akacak gözyaşları geri gidermiş diyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderemeyeceğim notlar biriktiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi kandırmakla uğraşıyorum şu sıra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Deneme-Kendimi Kandırıyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
1907merve
|
![]() Cevap : Deneme-Kendimi Kandırıyorumtek kelimyele muhteşem gerçekten teşekkürler ![]() ![]() ![]()
|