|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağlayın, çekinmeden, günün, rahatça, önerisi |
![]() |
Günün Önerisi: Çekinmeden Rahatça Ağlayın |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Günün Önerisi: Çekinmeden Rahatça AğlayınGöz yaşlarınızı tutmayın ![]() ![]() ![]() Aynı terin tuzu dışarı atması, idrarın atıkları dışarı atması, sümüğün bakterileri dışarı atması gibi, gözyaşlarının da vücudumuza bir hizmeti vardır ![]() ![]() ![]() ![]() RealAge Önerisi: Duygusal yaşantınızı kontrol altında tutmak sizin RealAge yaşınızı 16 yıl gençleştirir ![]() Vücudunuz birkaç tür gözyaşı üretir : Temel gözyaşları: Gözlerinizi devamlı yağlı ve nemli tutmak, havadaki bazı maddelerden korumak için oluşan gözyaşlarıdır ![]() Tahriş unsuru gözyaşları: Gözlerinize toz,kum ve sinekler tarafından yapılan darbeler sonucu oluşan gözyaşlarıdır ![]() Duygusal gözyaşları: Şiddetli duygular nedeniyle oluşan gözyaşlarıdır ![]() ![]() Temel ve tahriş unsuru gözyaşları koruyu da olsa, bunlardan ziyade, duygusal gözyaşları hormonaldır ve kimyasal açıdan daha farklıdır ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Günün Önerisi: Çekinmeden Rahatça Ağlayın |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Günün Önerisi: Çekinmeden Rahatça Ağlayınben kendimi bildim bileli son 1-2 senedir hiç ağlamadım (ben acıya,duygulara tepki vermem) yani duygusuz taş kalpli biride diyebilirsiniz (kalbimi çıkarıp teneke adama bağışlamaya karar verdim o kabul etmedi bende hazır çıkartmışken deavy jones misali kutuya sakladım :D:D:D:D)
|