Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seversen, yeniden

Yeniden Seversen

Eski 03-14-2009   #1
yesimciwciw
icon110

Yeniden Seversen

Sonbaharda rüzgara kapılıp aşık olduğu o daldan koparılan bir yaprak gibiyim Rengim soldu Artık kendi isteklerim yok Güneşe dönmüyorum örneğin Rüzgar ne tarafa eserse oraya doğru gidiyorum Tekrar canlanmam için önce o yalnız yaprak gibi toprağa karışmam lazım Belki ancak o zaman yani yeniden doğduğumda yeniden sana aşık olabilirsem işte o zaman geçmişte yaptığım hataların hiçbirini bir daha asla ama asla tekrarlamam Ve mevsim sonbahar olunca rüzgar ne kadar kuvvettli eserse essin beni senin kollarından başka bir yere asla götüremez Buna asla izin vermem eğer BENİ YENİDEN SEVERSEN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com