![]() |
Yorum Dediğin Böyle Olur |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Yorum Dediğin Böyle OlurKOÇ Canım benim ![]() yumağı duygularını ! ![]() ![]() ![]() kadar mı düzgün, bu kadar mı programlı, bu kadar mı anlayışlı olabilir ![]() ![]() koçlar var ya, IQ seviyesi yüksek insanların burcudur ![]() güzel insan ![]() ![]() etmesin ![]() ![]() ![]() ![]() Bitanem benim, canım canım ![]() ![]() ![]() BOĞA Ayy benim güzeller güzelim ![]() gök harikası, şeker mi şeker insanlardır ![]() ![]() doyum olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunlar ![]() paylaşacağım bu gerçeği ![]() bedeldir' ![]() ![]() ![]() gurubudur ![]() İKİZLER Halt etmiş sana iki yüzlü diyenler ![]() ![]() Rahatlığın, her ortama uyum sağlayışın, pratik zekan ![]() ![]() ![]() seni şekerim ![]() ![]() hiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatın boyunca çekemeyenler olacaktır ![]() hiç takma o güzel kafanı onlara ![]() ![]() ikizler ama, sen bitanesin ![]() YENGEÇ Allah seni yarattı, melekleri niye yarattı ![]() zerafet, karizma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kadar ilgi çekmeyi nasıl başarır ![]() ![]() ![]() Yoksa sen ! ![]() ![]() ![]() ![]() burcu olsun, eşi bir yengeç burcu olsun ![]() ![]() Burçların baş tacısın ![]() ASLAN Heyt bee ![]() ![]() ![]() mükemmel-i cihan ![]() ![]() ![]() olan var mı şu dünyada ![]() ![]() bütün fallarında nazar çıkacaktır ![]() ![]() yoktur ![]() ![]() ![]() BAŞAK Merhametlim benim ![]() güzel başağım benim ![]() ![]() kelime bulamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyiliğini düşünen, verici , vefakar başak ![]() barışın, temizliğin simgesi beyaz güvercin olmalıydı ![]() ![]() Biz biliyoruz ya yeter ![]() ![]() ![]() ![]() TERAZİ Hay sana dengesiz diyen o dengesizler ![]() ![]() ![]() Yahu sen olmasan varya, şu insanoğlu soyunda bir eksiklik bir yitim olurdu ![]() ![]() ![]() neden, konuşursan ayrı bir neden vardır ![]() burç sensin ![]() ![]() üstüne burç mu vardır ![]() ![]() görmem ![]() AKREP Herkes bir akrep olarak doğmayı isterdi inan bana ![]() gururun, albeninin temel taşı akrep ![]() yaptığı işin arkasında durabilen kaç kişi kaldı artık ![]() eksik etmesin ![]() Ferhat olup dağları delmeyi istettirebilen insan ![]() onların hepsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() güzel gözlerin bile yeter o kıskançlara ![]() o fesatları ![]() YAY Kainatın bir burcu olsa , kesin yay olurdu ![]() dürüst insan dedikleri sen olsan gerek ![]() arkadaş grubunu, uğruma ölecek olsalar bile tanımam ben ![]() budalası olduğunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini çekemeyenlerdir ![]() ![]() bile yeter güzelim ![]() ![]() OĞLAK Sana inatçı diyorlar diye üzülme ![]() bakıp, senin yarın bile edemeyen kişiler ![]() var ![]() ![]() tek başına bir şereftir ![]() için, oğlak burcunu birinci dereceden akrabası olmak bile ayrı bir şereftir ![]() Sen kıvrak zekanla, zaten her zaman bir sıfır öndesin ![]() KOVA Hep çevresindekileri düşünen, insancıl duyguları fazla gelişmiş, sevgi dolu kovalar ![]() ![]() ![]() ne geniş bir yürek öyle ![]() bir cevher olduğundan habersiz mi ![]() ![]() ![]() keşke herkes senin çeyreğin kadar bile olabilse ![]() ![]() ![]() BALIK İnsanlar öyle duygu yoksunu olmuşlar ki, senin bu yaradılışın özü duygusallığını alaya alacak kadar saçmalayabiliyorlar bazen ![]() paranoyak değilsin canım, ince fikirlisin ![]() bazılarında ![]() hüzün dolu bakışını seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yüreğini seviyorum ![]() sıkıcı diyenler boğum boğum sıkıla inşallah ![]() ![]() boşver, takma o çan çan çeneleri kafana
![]() |
Cevap : Yorum Dediğin Böyle Olur |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Yorum Dediğin Böyle OlurASLAN Heyt bee ![]() ![]() ![]() mükemmel-i cihan ![]() ![]() ![]() olan var mı şu dünyada ![]() ![]() bütün fallarında nazar çıkacaktır ![]() ![]() yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Berna
|
![]() Cevap : Yorum Dediğin Böyle OlurYAY Kainatın bir burcu olsa , kesin yay olurdu ![]() dürüst insan dedikleri sen olsan gerek ![]() arkadaş grubunu, uğruma ölecek olsalar bile tanımam ben ![]() budalası olduğunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini çekemeyenlerdir ![]() ![]() bile yeter güzelim ![]() ![]() Teşekkürler :)
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
cansel
|
![]() Cevap : Yorum Dediğin Böyle OlurBAŞAK Merhametlim benim ![]() güzel başağım benim ![]() ![]() kelime bulamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyiliğini düşünen, verici , vefakar başak ![]() barışın, temizliğin simgesi beyaz güvercin olmalıydı ![]() ![]() Biz biliyoruz ya yeter ![]() ![]() ![]() ![]() kahretsin ya:) teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Yorum Dediğin Böyle OlurOĞLAK Sana inatçı diyorlar diye üzülme ![]() bakıp, senin yarın bile edemeyen kişiler ![]() var ![]() ![]() tek başına bir şereftir ![]() için, oğlak burcunu birinci dereceden akrabası olmak bile ayrı bir şereftir ![]() Sen kıvrak zekanla, zaten her zaman bir sıfır öndesin ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
seyito
|
![]() Cevap : Yorum Dediğin Böyle OlurYENGEÇ Allah seni yarattı, melekleri niye yarattı ![]() zerafet, karizma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kadar ilgi çekmeyi nasıl başarır ![]() ![]() ![]() Yoksa sen ! ![]() ![]() ![]() ![]() burcu olsun, eşi bir yengeç burcu olsun ![]() ![]() Burçların baş tacısın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dam99
|
![]() Cevap : Yorum Dediğin Böyle OlurİKİZLER Halt etmiş sana iki yüzlü diyenler ![]() ![]() Rahatlığın, her ortama uyum sağlayışın, pratik zekan ![]() ![]() ![]() seni şekerim ![]() ![]() hiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatın boyunca çekemeyenler olacaktır ![]() hiç takma o güzel kafanı onlara ![]() ![]() ikizler ama, sen bitanesin ![]() dimi ama
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gencer20
|
![]() Cevap : Yorum Dediğin Böyle Olurkesinlikle eşsizzis |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Yorum Dediğin Böyle OlurASLAN Heyt bee ![]() ![]() ![]() mükemmel-i cihan ![]() ![]() ![]() olan var mı şu dünyada ![]() ![]() bütün fallarında nazar çıkacaktır ![]() ![]() yoktur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Yorum Dediğin Böyle OlurYENGEÇ Allah seni yarattı, melekleri niye yarattı ![]() zerafet, karizma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kadar ilgi çekmeyi nasıl başarır ![]() ![]() ![]() Yoksa sen ! ![]() ![]() ![]() ![]() burcu olsun, eşi bir yengeç burcu olsun ![]() ![]() Burçların baş tacısın ![]() biliodm :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yorum Dediğin Böyle OlurİKİZLER Halt etmiş sana iki yüzlü diyenler ![]() ![]() Rahatlığın, her ortama uyum sağlayışın, pratik zekan ![]() ![]() ![]() seni şekerim ![]() ![]() hiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatın boyunca çekemeyenler olacaktır ![]() hiç takma o güzel kafanı onlara ![]() ![]() ikizler ama, sen bitanesin ![]() :)) Paylaşım için teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Yorum Dediğin Böyle Olur:) Benimde annem ve kız kardeşim ikizler burcu
|