![]() |
Bir Cahillik Yaptım... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Bir Cahillik Yaptım...Utanç davasında ilginç savunma ![]() ![]() Samsun'da akrabasının küçük yaştaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla daha önce 6 yıl 3 ay hapis cezası alan sanık, Yargıtayın bozma kararı sonrasında yeniden yargılandığı davada bu kez 12 yıl 9 ay hapse mahkum oldu ![]() Samsun 2 ![]() ![]() ![]() Duruşmada, tutuklu sanık Mustafa Karaman ve tutuksuz sanıklar Sebahattin ve Alime İpek ile mağdurun babası hazır bulundu ![]() Sanıklardan Mustafa Karaman, pişman olduğunu belirterek, ''Bir cahillik yaptım'' diye kendini savundu ![]() ![]() ![]() Savunmaları ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, suçun birden fazla işlenmesi nedeniyle sanıkların cezalarının artırılması yönünde karar veren Yargıtayın kararına uyarak, bu kez sanıklardan Karaman'ı 12 yıl 9 ay, diğer sanıkları ise 6 yıl hapse mahkum etti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Cahillik Yaptım... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Cahillik Yaptım...Hapisi bırak asmak lazım böyle insanları böyle akraba düşmanın başına bile vermesin Allahım ne sapık insanlar var kesecen günah bile olmaz bu gibi ş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Bir Cahillik Yaptım...Bu 12 yıl yada daha önceki 6 yıl o 14 yşındaki kızın ne yüreğini, ne psikolojisini, nede toplumdaki yerini düzeltmeyecek veya temizlemeyecek ![]() Aslında bu tür olaylarda yada bu olayda acıyı büyüten başka bişey daha var ![]() ![]() ![]() Bu 30 yaşındaki diğer canlı ve benzerleri ise alınlarını hakkı ile daha sık secdeye koysalar da bir yudum korku girse içlerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne babalara çok iş düşüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünya senin kaslarında oğlum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oldu mu sana bi koca oğlan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En büyük er sizin eriniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Taşıdığımız adlarımıza da yakışır davranmamız lazım!!! Bu da ayrı bir konu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Bir Cahillik Yaptım...İdam kalkmamalıydı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
su perisi
|
![]() Cevap : Bir Cahillik Yaptım...Kesinlikle katılıyorum sevgili Şengül ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Bir Cahillik Yaptım...tşkrlr
|