Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cahillik, yaptım

Bir Cahillik Yaptım...

Eski 03-13-2009   #1
su perisi
icon111

Bir Cahillik Yaptım...

Utanç davasında ilginç savunma Küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulunan sanığı son sözleri böyle oldu
Samsun'da akrabasının küçük yaştaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla daha önce 6 yıl 3 ay hapis cezası alan sanık, Yargıtayın bozma kararı sonrasında yeniden yargılandığı davada bu kez 12 yıl 9 ay hapse mahkum oldu

Samsun 2 Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, yaklaşık 2 yıl önce merkez Büyükoyumca köyünde, amcasının 14 yaşındaki kızı ZK'ye cinsel istismarda bulunmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Mustafa Karaman (30) ile olaya yardımcı olmaktan 3 yıl hapse mahkum olan Sebahattin İpek (51) ile eşi Alime İpek (46), Yargıtayın bozma kararı sonrasında yeniden hakim karşısına çıktı

Duruşmada, tutuklu sanık Mustafa Karaman ve tutuksuz sanıklar Sebahattin ve Alime İpek ile mağdurun babası hazır bulundu

Sanıklardan Mustafa Karaman, pişman olduğunu belirterek, ''Bir cahillik yaptım'' diye kendini savundu Diğer sanıklar da suça karışmadıklarını öne sürdüler Mağdurun babası ise sanıklardan şikayetçi olduğunu bildirdi

Savunmaları ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, suçun birden fazla işlenmesi nedeniyle sanıkların cezalarının artırılması yönünde karar veren Yargıtayın kararına uyarak, bu kez sanıklardan Karaman'ı 12 yıl 9 ay, diğer sanıkları ise 6 yıl hapse mahkum etti

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bir Cahillik Yaptım...

Eski 03-13-2009   #2
Gözyaşı

Hapisi bırak asmak lazım böyle insanları böyle akraba düşmanın başına bile vermesin Allahım ne sapık insanlar var kesecen günah bile olmaz bu gibi şsizlere

Eski 03-13-2009   #3
kutlubyr
icon111

Bu 12 yıl yada daha önceki 6 yıl o 14 yşındaki kızın ne yüreğini, ne psikolojisini, nede toplumdaki yerini düzeltmeyecek veya temizlemeyecek
Aslında bu tür olaylarda yada bu olayda acıyı büyüten başka bişey daha var 1 kişi şeytana uyuyor da aile adı altında başka kişiler de bu olaya yataklık ediyor Bu aileler ki; toplumda yerlerini birbirlerine örtü olarak ve saygın bir kurum adı altında toplamış, EŞ olma sıfatı kazanmış ( hasbel kader) hayata daha sorumlu ve ciddi bi şekilde bakması beklenen canlılar
Bu 30 yaşındaki diğer canlı ve benzerleri ise alınlarını hakkı ile daha sık secdeye koysalar da bir yudum korku girse içlerine Secdeye baş koyduklarında alınlarını namazlığa değdirmekten başka bişey yaptıklarını bi hissetseler 12 yıl beslemek niye bunları? Kömür madenlerinde ayaklarında pranga vurup çalıştırmak, o madenlerde şu an para kazanmak için çalışanları da bunların başlarına koyarak rızıklarını korumak, bu canlılara ise toprağın altını hissettirmek lazım
Anne babalara çok iş düşüyor Büyüttüğümüz yaratık akıllı bir canlı, bu akıllı canlıdan insan yapmak bizlerin vazifesi + insan olmak onların vazifesi ( kimse sorumluluğundan kaçmadan) Yoksa adımız anne baba olmaz İnsan olmayı daha fazla öğretmek gerekiyor minik yaşlarda Er olmak sofrada küçük yaşta kadeh tokuşturmak, elli kollu konuştukça kötü söz söyleyince aslan oğlum demek, karşı cinse ilgisini abartıp daha 3 yaşındayken önüne(!!!) koymak ve bu konuda sonsuz özgürlük vermek daha aklımın ermediği yada ersede hiç bi zaman aklıma gelmeyecek bir sürü bilinçaltı oyunu Her zaman etrafıma bi bakışım var, genelde de anlatamadığım Sizlerin anlayacağından eminim ama; insanlar vardır ve sadece 1 kadın vardır yada insanlar vardır ve sadece 1 erkek vardır Canlı olmak isteyenlerin tercihlerini kendileri yapıyor
Dünya senin kaslarında oğlum Dünya senin erkekliğinde oğlum Bu ikisi ile bütün söz ve davranışlar senin hakkın oğlum Kadın dediğin zayıf oğlum bu ikisi ile hükmedemeyeceğin kadın yok oğlum bu senin gücün oğlum
Oldu mu sana bi koca oğlan Gözünüz aydın mustafaların ana babaları
En büyük er sizin eriniz
***Taşıdığımız adlarımıza da yakışır davranmamız lazım!!! Bu da ayrı bir konu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-13-2009   #4
Şengül Şirin

İdam kalkmamalıydı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-13-2009   #5
su perisi

Kesinlikle katılıyorum sevgili Şengül
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-13-2009   #6
inci_tanesi

tşkrlr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com