Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haberi, rusyada, türkiye, şaşırtan

Rusya'da Şaşırtan Türkiye Haberi

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rusya'da Şaşırtan Türkiye Haberi

“Sarhoş tursitleri Türkiye’de sopayla dövecekler”

Rusya’da en çok okunan turizm sitelerinden TuristRu’da
yayınlanan "garip" bir yorum, Rus okurlardan tepki aldı Yorumda, AKP’nin büyük çoğunlukla yeniden iktidara gelmesinin Rus turistlerin Türkiye’deki hayatını olumsuz etkileyebileceği iddia edildi “Sarhoş tursitleri Türkiye’de sopayla dövecekler” başlıklı yazıda, yakın gelecekte Türkiye’de oteller dışında alkollü içki satışının yasaklanmasından kadın ve erkek plajlarının ayrılmasına kadar “tehlikelerin” söz konusu olduğu iddia edildi İşte yorum:

"Türkiye’de kadınlara özel ilk plajın açıldığı, İstanbul’da bir bikini reklamının yasaklandığı, geçen yıl “haşema” denen islami usule uygun bayan mayolarından 25 bin adet satıldığı belirtilen yazıda, “Demek ki gelecek yıl turistleri daha sıkı bir düzen bekleyebilir Böylesi bir Türkiye’de oteller hariç alkollü içki satışı yasaklanabilir, sokağa elinde bira şişesiyle çıkmak halkın moral değerlerine saldırı olarak nitelenip hapis cezası verilebilir Eğer laik sistem şeriat kurallarına dönerse sokaklarda insanlar sopayla dövülerek cezalandırılabilir Hatta sahil aşklarının bir parçası olan evlilik dışı ilişkilere girenler taşlara öldürülebilir Sert islamcılık hakim olursa, kadın ve erkek plajları ayrılabilir "

İmzasız yoruma, okurladan farklı tepkiler geldi Çoğunluk yazıyı eleştiren ve Türkiye'yi destekleyen yazılardı İşte bu yorumlardan bazıları şöyle:

“O zaman bu saçma yasalarla kime lazım olacaklar? Avrupalılar o zaman Türkiye’ye gitmekten vazgeçer

“Yok canım, bunların hiçbiri olmaz Turistlere bunu yapacak kadar xxxxx değiller Turistler bütçeye o kadar büyük gelir getiriyor ki!”

“Saygıdeğer yazar! Hemen anlaşılıyor ki, siz politikadan hiç anlamıyorsunuz Yine hemen anlaşılıyor ki, size tatlı rüşvetler gelmemiş ve tamamen saçma sapan, karalama kampanyası yürütüyorsunuz

“Türkiye’ye dönük bir kulaktan dolma saçmalık daha Yazdığını saçmalıkları okumak gülünç bile değil Bu yazı, siteniz için tam bir ayıp Yazıyı yazan altına imza atmaya bile utanmış

“Onların ülkesi de, dini de beni ilgilendirmez Mısır’da Ramazan’da garson gelip bana votka isteyip istemediğimi sordu

“Saygıdeğer TuristRu Çok şey gördüm ama bu kadar saçmalık hiç görmedim Yazan kişi hiç Türkiye’yi biliyor mu? Bu Türkiye aleyhinde ısmarlanmş bir yazıya benziyor Yazacak başka bir şey bulamadınız mı? Türkiye laik bir ülke Dinlendiğiniz ülkenin kültürüne, dinine, yasalarına saygı duyun Saygılarımla Marina”

“Utanç verici bir yazı Birilerinin para karşılığı karalama yazısı yazdığını bilmek rahatsız edici, ama eğitimsiz ve xxxxx gazetecilerin yazılarıyla uğraşmak daha da rahatsızlık verici Roman”

“Son yazıları yazan; gençlerle yüzde 100 hem fikirim! Gençler doğruyu yazmış”

“Eğer yazıda yazıldığı gibi islamı kurallara geçmeye ruhları, güçleri yeterse bu süper olur Allah onlara yardım etsin”

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com