Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cezası, hapis, müdürüne, turizm

Turizm Müdürüne Hapis Cezası

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Turizm Müdürüne Hapis Cezası

Eski Ordu Turizm Müdürü, izinsiz foto kullanmış

Eski Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü, Ordu'yla ilgili tanıtım kitabında başkasına ait fotoğrafları izinsiz kullandığı iddiasıyla yargılandığı davada 1 yıl 8 ay denetim altında tutulma ve 41 bin YTL para cezasına çarptırıldı
Ordu 1 Asliye Ceza Mahkemesinde, bir lisede İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Mehmet Şenocak'ın kendisine ait fotoğrafları izinsiz olarak Ordu'yla ilgili bir tanıtım kitabında kullandığını iddia ettiği eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Günay'ın yargılanmasına devam edildi
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'nı ihlal ettiği iddia edilen sanık, duruşmada, üzerine atılı suçlamayı kabul etmediğini belirterek, şikayetçi Mehmet Şenocak'la aralarında samimiyet olduğunu, daha önce bir süre birlikte çalıştıklarını, fotoğrafları bu samimiyete dayanarak kullandığını savundu Günay'ı önce 1 yıl 8 ay hapis ve 41 bin YTL para cezasına çarptıran mahkeme heyeti, daha sonra hapis cezasını erteleyerek, Günay'ın 1 yıl 8 ay süreyle denetim altında tutulmasına karar verdi

kaynak : AA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com