Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
green, mesajı, parktan, tokata, yıldız

Green Park'tan Tokat'a 5 Yıldız Mesajı

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Green Park'tan Tokat'a 5 Yıldız Mesajı

Adil Üstündağ: Şehir oteli yapmaya talibim

Tokat'taki Reşadiyeli İş Adamları Derneği (REŞİAD) ve İstanbul İş Geliştirme Merkezi (İSTGEM) organizasyonuyla, 8-10 Haziran tarihleri arasında "Tokat Yayla ve Kültür Turizmi-Kelkit Havzası’nda Organik Tarım Fırsatı Programı" konulu bir gezi düzenlendi Ekonomi basını, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve iş dünyasının tanınan isimlerinin katıldığı gezide yeni yatırım olanakları da gündeme geldi
The Green Park Hotelleri Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ'ın da katıldığı gezi sırasında 9 Haziran 2007 tarihinde Tokat Atatürk Kültür Merkezi’nde bir panel düzenlendi Üstündağ panelde, Tokat’ın turizm potansiyeli olarak ciddi bir kapasiteye sahip olduğunu ifade ederek, “Tokat’a 5 yıldızlı otel yapmaya talibim” mesajı verdi Üstündağ şöyle konuştu:
"Tokat'a ilk 1967 yılında otomativ yan sanayi ürünleri satmak üzere gelmiştim Daha sonra 70'li, 80'li ve 90'lı yıllarda da buraya gelme fırsatlarım oldu Bu kentin nasıl hızlı geliştiğinin tanığıyım Tokat, doğal güzellikleri ile de çok şanslı bir konumda 3 bin 500 yıllık geçmişe sahip bir kent burası Bunun için burada her türlü makul ve mantıklı yatırıma hazırım Tokat'ta 5 yıldızlı otel yok, ben 5 yıldızlı bir otel yatırımı yapmak isterim Uçak seferlerinin olması bu kararımda önemli tabii"
Bir iş adamı olarak kazandıklarına hiç bakmadığını, hep kaybettiklerini düşündüğünü söyleyen Üstündağ, ürünlerini değerinin üstünde satmak için çalıştığını anlattı "Gerçekten yatırım yapmak çok zor" diyen Üstündağ, Tokat'ta bir şehir oteli yapması için uygun koşullar gerektiğini kaydetti Üstündağ "Konum müsaitse, bürokratik engeller yoksa Tokat'a gelirim" dedi Üstündağ şöyle konuştu:
"İstanbul Pendik'te yaptığımız kongre merkezini sadece bürokratik engellerden dolayı 2 yıldır bitiremedik Yatırıma gelirken kapı han kapısı gibi açıldı ama iş icraata gelince bizi iğne deliğinden geçmeye zorluyorlar İşte bu yüzden Tokat'a da bürokratik engeller yoksa gelirim diyorum"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com