Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balayı, türkiye, yarışmasında, ödül

Balayı Yarışmasında Ödül Türkiye

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Balayı Yarışmasında Ödül Türkiye

Bakanlık, yabancı kanallarda promosyon dağıtıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2007-2008 ülke tanıtım faaliyetlerinde rotayı "balayı turizmine" çevirdi

Bakanlık, çeşitli Avrupa ve Asya ülkelerinin önemli televizyon kanallarının yarışma programlarında "Türkiye balayı tatili"ni promosyon olarak veriyor Bu tanıtım çalışmaları kapsamında ilk olarak Ukrayna’nın önde gelen televizyon kanallarından ICTV’de yayınlanan "Balayı" adlı yarışma programında Ukraynalı beş çifte Türkiye’de aaaifli bir balayı geçirme imkanı sunulacak

FİNAL TOPKAPI’DA: Sunuculuğunu Ukrayna’da popüler olan dizi oyuncuları Lesya ve Roman’ın yaptığı yarışmanın çekimleri Antalya, Pamukkale, Kapadokya, İstanbul gibi destinasyonların kültürel, tarihi ve turistik açıdan tanıtımına yönelik yapılıyor Her programa Ukrayna şov dünyasının bir yıldızın katılacağı yarışmanın finali Topkapı Sarayı’nda özel bir programla ekrana gelecek Şanslı çifte 20 bin Amerikan Doları para ödülü verilecek

İKİNCİ ROTA ÇİNLİ ÇİFTLER: Çin’de de balayı turizmi pazarından Türkiye’nin de pay almasını sağlamak amacıyla, 21 Ekim’e kadar özel bir kampanya gerçekleştirilecek Bakanlık THY ve Çin’de faaliyet gösteren tur operatörleri ile ortak hareket edecek 200 bin adet reklamlı uçak biniş kartı dağıtılacak Eylül ayına kadar ise Pekin, Şangay ve Guangzhou’da 350 binada dört hafta boyunca 30 saniyelik ve günde 30 spot içeren LCD reklamları verilecek Ağustos - Eylül ayları boyunca da "Asya ve Avrupa Kültürlerin Kesiştiği Ülke Türkiye’yi Keşfet" sloganıyla bu kentlerde otobüs ve metrolar Türkiye görselleriyle donatılacak Beijing News, Shanghai Morning, Post, Chinese Business News, Nanfag City Post, Life Style, Worl Traveller, Global Travel, Global Magazin gibi yayınlara da 52 reklam verilecek

KAZAKLAR DA BALAYI TALİHLİSİ: Türkiye’nin balayı turizmine yöneldiği bir diğer pazar ise Kazakistan oldu Astana TV’de tanıtım filmleri toplam 720 defa yayınlanacak Kazakistan’da Türkiye ile ilgili VTR’ler günde 5 defa yayınlandı E-mail yoluyla gelen cevaplar neticesinde yapılan oylamayla "Tvorçeskaya Masterskaya" adlı kuruluştan üç kişi Türkiye’de iki hafta tatil kazandı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com