![]() |
Alanya Turizm Ve Sanat Şenliği Başlıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alanya Turizm Ve Sanat Şenliği BaşlıyorAlanya'da, 27-30 Mayıs tarihlerinde ''6 ![]() ![]() Alanya Belediyesince düzenlenen şenlik çerçevesinde, 27 Mayıs günü Alanya Kültür Merkezinde Haşim Yetkin'in fotoğraf, Cihan Demirci ve Nikos Boulgarelis'in karikatür, Aynur Koldakoç'un takı, Nimet Çalık Şivekar'ın çini sergisi ziyarete açılacak ![]() Limanda oluşturulacak standlarda elişi ürünler ve yiyecek satışı yapılırken, Antalya Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ile Selda Bağcan da konser verecek ![]() ![]() ![]() ![]() 27 MAYIS CUMARTESİ PROGRAMI SAAT 16 ![]() HAŞİM YETKİN FOTOĞRAF SERGİSİ YER: KÜLTÜR MERKEZİ (Resim salonu 1 ![]() SAAT:17 ![]() -CİHAN DEMİRCİ KARİKATÜR SERGİSİ -NİKOS BOULGARELİS KARİKATÜR SERGİSİ -DERECEYE GİREN KARİKATÜRLERİN SERGİLENMESİ -AYNUR KOLDAKOÇ TAKI SERGİSİ -NİMET ÇALIK ŞİVEKAR ÇİNİ SERGİSİ YER: KÜLTÜR MERKEZİ (giriş kat dış bölüm ) SAAT :17 ![]() SERGİ KOKTEYLİ YER: KÜLTÜR MERKEZİ (giriş kat dış bölüm ) SAAT:18 ![]() FESTİVAL KORTEJİNİN HAREKETİ YER: KÜLTÜR MERKEZİ KORTEJE KATILACAKLAR: RESMİ PROTOKOL,İZCİ GRUPLARI, KARDEŞ ŞEHİR DELEGASYONLARI, ANİMASYON GRUPLARI MÜZİK DANS FOLKLOR GRUPLARI ÖĞRENCİ GRUPLARI ,HALK, KORTEJ GÜZERGAHI : KÜLTÜR SARAYI ÖNÜ DİVAN OTELİ İSTİKAMETİ D-400 GAZİPAŞA İSTİKAMETİ, KOÇBANK KAVŞAĞINDAN İSKELE İSTİKAMETİNİ TAKİBEN KUYULARÖNÜ MEYDANI VE ŞİFALAR KUYUMCU YANINDAN RIHTIM STANT ALANINA SAAT 19 ![]() ![]() KÜLTÜR SANAT STANDLARININ GEZİLMESİ: YERıhtım (Şelale ve deniz tarafı) SAAT-21 ![]() -ANTALYA DEVLET OPERA VE BALESİ “ BİR NEFES TÜRKİYE” KLASİK MÜZİK DİNLETİSİ YER: Kızılkule SAAT-22 ![]() ÖZGÜN MÜZİK KONSERİ : SELDA BAĞCAN Yer : Belediye Binası arkası 28 MAYIS PAZAR ŞENLİK PROGRAMI SAAT :16 ![]() Fotoğraf yarışması Ödül töreni Yer: Rıhtım SAAT-17 ![]() 17 ![]() ![]() YER: RIHTIM ŞELALE ÖNÜ SAAT-21 ![]() ASLI OMAĞ & CROMA TRİPLET MÜZİK DİNLETİSİ YER: Kızılkule SAAT-22 ![]() ROCK KONSERİ : YÜKSEK SADAKAT Yer: Belediye Sarayı arkası 29 MAYIS 2006 PAZARTESİ ŞENLİK PROGRAMI SAAT 21 ![]() HAKAN ÜLKÜ GİTAR DİNLETİSİ YER : Kızılkule SAAT 22 ![]() POP KONSERİ: SERTAB ERENER Yer: Belediye Sarayı arkası 30 MAYIS 2006 SALI ŞENLİK PROGRAMI SAAT 22 ![]() RADYO D GECESİ: GRUP 84 Yer: Belediye Sarayı arkası |
![]() |
![]() |
|