Alanya Turizm Ve Sanat Şenliği Başlıyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alanya Turizm Ve Sanat Şenliği BaşlıyorAlanya'da, 27-30 Mayıs tarihlerinde ''6 Turizm ve Sanat Şenliği'' düzenlenecek Alanya Belediyesince düzenlenen şenlik çerçevesinde, 27 Mayıs günü Alanya Kültür Merkezinde Haşim Yetkin'in fotoğraf, Cihan Demirci ve Nikos Boulgarelis'in karikatür, Aynur Koldakoç'un takı, Nimet Çalık Şivekar'ın çini sergisi ziyarete açılacak Limanda oluşturulacak standlarda elişi ürünler ve yiyecek satışı yapılırken, Antalya Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ile Selda Bağcan da konser verecek Şenliğin ikinci gününde ise rıhtımda fotoğraf yarışmasının ödül töreni düzenlenecek Rıhtımda yerel sanatçılar konserler verirken, dans toplulukları da gösteriler sunacak Şenliğin üçüncü gününde Sertab Erener, son gün ise Grup 84 sevenleriyle buluşacak (aa)27 MAYIS CUMARTESİ PROGRAMI SAAT 16 30HAŞİM YETKİN FOTOĞRAF SERGİSİ YER: KÜLTÜR MERKEZİ (Resim salonu 1 kat)SAAT:17 00-CİHAN DEMİRCİ KARİKATÜR SERGİSİ -NİKOS BOULGARELİS KARİKATÜR SERGİSİ -DERECEYE GİREN KARİKATÜRLERİN SERGİLENMESİ -AYNUR KOLDAKOÇ TAKI SERGİSİ -NİMET ÇALIK ŞİVEKAR ÇİNİ SERGİSİ YER: KÜLTÜR MERKEZİ (giriş kat dış bölüm ) SAAT :17 30 SERGİ KOKTEYLİ YER: KÜLTÜR MERKEZİ (giriş kat dış bölüm ) SAAT:18 00 FESTİVAL KORTEJİNİN HAREKETİ YER: KÜLTÜR MERKEZİ KORTEJE KATILACAKLAR: RESMİ PROTOKOL,İZCİ GRUPLARI, KARDEŞ ŞEHİR DELEGASYONLARI, ANİMASYON GRUPLARI MÜZİK DANS FOLKLOR GRUPLARI ÖĞRENCİ GRUPLARI ,HALK, KORTEJ GÜZERGAHI : KÜLTÜR SARAYI ÖNÜ DİVAN OTELİ İSTİKAMETİ D-400 GAZİPAŞA İSTİKAMETİ, KOÇBANK KAVŞAĞINDAN İSKELE İSTİKAMETİNİ TAKİBEN KUYULARÖNÜ MEYDANI VE ŞİFALAR KUYUMCU YANINDAN RIHTIM STANT ALANINA SAAT 19 00-20 00 KÜLTÜR SANAT STANDLARININ GEZİLMESİ: YERıhtım (Şelale ve deniz tarafı) SAAT-21 30 -ANTALYA DEVLET OPERA VE BALESİ “ BİR NEFES TÜRKİYE” KLASİK MÜZİK DİNLETİSİ YER: Kızılkule SAAT-22 00 ÖZGÜN MÜZİK KONSERİ : SELDA BAĞCAN Yer : Belediye Binası arkası 28 MAYIS PAZAR ŞENLİK PROGRAMI SAAT :16 30Fotoğraf yarışması Ödül töreni Yer: Rıhtım SAAT-17 00 17 00 –20 00 YEREL MÜZİK VE FOLKLOR GRUPLARININ GÖSTERİSİYER: RIHTIM ŞELALE ÖNÜ SAAT-21 00ASLI OMAĞ & CROMA TRİPLET MÜZİK DİNLETİSİ YER: Kızılkule SAAT-22 00 ROCK KONSERİ : YÜKSEK SADAKAT Yer: Belediye Sarayı arkası 29 MAYIS 2006 PAZARTESİ ŞENLİK PROGRAMI SAAT 21 00HAKAN ÜLKÜ GİTAR DİNLETİSİ YER : Kızılkule SAAT 22 00POP KONSERİ: SERTAB ERENER Yer: Belediye Sarayı arkası 30 MAYIS 2006 SALI ŞENLİK PROGRAMI SAAT 22 00RADYO D GECESİ: GRUP 84 Yer: Belediye Sarayı arkası |
|
|
|