|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gülünç, gülünçler, hikayeleri, listesi, turistlerin, yıl |
![]() |
Turistlerin Gülünç Hikayeleri, Bu Yıl Ki En Gülünçler Listesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turistlerin Gülünç Hikayeleri, Bu Yıl Ki En Gülünçler ListesiTuristlerin gülünç hikayeleri, Bu yıl ki en gülünçler listesi Holland America Line yolcu gemisinin resepsiyonuna kızgınlıkla inen bir turist, odasının değiştirilmesini talep etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afrika'daki doğal parkta ereksiyon halindeki bir fili gören bir turistin şikayeti ise şöyleydi: "Bu azgın canavarın görünümü, kendimi yetersiz hissetmeme yol açarak balayımı mahvetti ![]() "Nişanlımla iki yataklı oda ayırttık ancak bize çift kişilik yataklı bir oda verildi ![]() ![]() ![]() DENİZDE BALIK VARMIŞ! Turistlerin diğer şikayetleriyse şöyle: "İşportacıdan 5 avroya RayBan güneş gözlüğü aldım ama sahte çıktı ![]() "Bize denizde balık olduğunu söylemediler ![]() ![]() "Benim tek yatak odalı dairemi arkadaşların üç odalı dairesiyle karşılaştırdım ![]() ![]() "Broşürde "Konaklamada berber yok" deniliyor ![]() "Plaj çok kumluydu ![]() ![]() ![]() "Sahil broşürde gördüğümüz sahile benzemiyordu ![]() ![]() "Plajda üstsüz güneşlenmek yasaklanmalı ![]() ![]() Plajdaki yiyecek büfesinden alışveriş eden turist: "Dışarıda klima olmaksızın sıcakta kuyrukta bekledik ![]() MEĞER SİVRİSİNEKLER ISIRIRMIŞ "Tatildeyken sivrisinek ısırdı ![]() ![]() "Dükkanların öğleden sonra kapatılması aptalca ![]() ![]() ![]() "Su parkında yer ayırtırken hiç kimse bize mayolarımızı ve havlularımızı getirmemizi söylemedi ![]() "Çok fazla İspanyol vardı ![]() ![]() ![]() ![]() "Turda gürültücü ve saygısız konukların bulunabileceği konusunda uyarmak tur operatörü olarak sizin göreviniz ![]() Turistlerden biri ise Hindistan gezisinde lokantalarda körili yemek verilmesinden bıkkınlık geldiğinden, baharatlı yiyeceklerden hoşlanmadığından şikayet etti ![]() AA |
![]() |
![]() |
![]() |
Turistlerin Gülünç Hikayeleri, Bu Yıl Ki En Gülünçler Listesi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turistlerin Gülünç Hikayeleri, Bu Yıl Ki En Gülünçler ListesiSagol Güzel Paylaşım |
![]() |
![]() |
|